Meld et Apple-produkt stjålet eller mistet

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis du mister eller får stjålet din iPhone, iPad, iPod touch, dit Apple Watch eller din Mac.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Hvis du har slået appen Find min iPhone og appen Find min Mac til, kan du gøre følgende for at finde din mistede eller stjålne iPhone, iPad, iPod touch, Apple Watch eller Mac. Hvis du bruger Find min-appene, kan du sætte din mistede enhed i Tilstanden Mistet, se dens position eller slette data på enheden. Ud over appen Find min iPhone og appen Find min Mac er der ingen andre Apple-tjenester, der finder, sporer eller på anden måde markerer din enheds position for dig. Læs mere om Find min iPhone.

Hvis du har AppleCare+ med dækning ved tyveri og tab, kan du indlede et krav om en ny enhed.

Dit Apple-produkt er muligvis ikke omfattet af dit mobilabonnement. Indberet din mistede eller stjålne enhed til din mobiloperatør, så de kan deaktivere din konto og forhindre, at der foretages opkald, sendes beskeder eller bruges data på enheden. Kontakt også politiet for at melde Apple-enheden stjålet eller bortkommet.

Læs mere om, hvordan du finder serienumre på Apple-produkter.