Sådan gør du, hvis download af musik, film eller tv-udsendelser fra iTunes Store, Apple Music-appen eller Apple TV-appen stopper

Hvis din download afbrydes, når du køber og downloader musik, film eller tv-udsendelser i iTunes Store, Apple Music-appen eller Apple TV-appen, har du mulighed for at genstarte overførslen.

Sådan genstarter du en download på din iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. På din iPhone eller iPod touch: Tryk på Mere  nederst på skærmen, og tryk derefter på Overførsler. Tryk på Overførsler på din iPad.
    Du kan ikke se Overførsler, medmindre du har emner, der kan downloades.
  3. Indtast dit Apple-id og din adgangskode, hvis du bliver bedt om det.
  4. Find den download, som du vil genstarte, og tryk derefter på den blå downloadpil blå downloadpil.

Hvis du ikke kan færdiggøre overførslen på din iPhone, iPad eller iPod touch, kan du prøve at downloade emnet i Apple Music-appen eller Apple TV-appen på din Mac eller i iTunes til Windows på din pc. Derefter skal du synkronisere til din enhed.

Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du stadig ikke kan genstarte dine overførsler.

Sådan genstarter du en download på din Mac eller pc

1. På Mac: Åbn Apple Music-appen eller Apple TV-appen. På pc: Åbn iTunes til Windows.
  2. Hvis du ikke er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen, og vælg Konto > Søg efter tilgængelige overførsler.
  4. Indtast adgangskoden for dit Apple-id, og klik derefter på Vis konto.

Dine overførsler genstartes automatisk. Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis de ikke gør det.

Hvis du stadig ikke kan genstarte dine overførsler, skal du prøve disse trin

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.