Hvis musik, film eller tv-udsendelser fra iTunes Store pludselig stopper under downloaden

Når du køber og downloader musik, en film eller en tv-udsendelse fra iTunes Store, og downloaden bliver afbrudt, kan du genstarte den.

Når du har købet en sang, et album, en film eller en tv-udsendelse i iTunes Store, kan downloaden pludselig stoppe pga. følgende problemer:

• iTunes mistede forbindelsen til internettet.
  • iTunes lukkede, før downloaden var afsluttet.
  • Din iPhone, iPad, iPod touch eller computer genstartede under downloaden.
  • Internetforbindelsen var for langsom.
  • Downloaden blev blokeret af et program fra en anden producent, f.eks. sikkerhedssoftware eller en firewall.

Hvis du abonnerer på Apple Music, skal du i stedet læse om hjælp til iCloud-musikbibliotek. Hvis du lejede en film, skal du læse mere om, hvordan du streamer og downloader lejede emner.

På en iPhone, iPad eller iPod touch

1. Åbn appen iTunes Store.
  2. På din iPhone eller iPod touch: Tryk på Mere  nederst på skærmen. Tryk derefter på Overførsler.
    Tryk på Overførsler på din iPad.
    Overførsler vises kun, når der er emner, der kan downloades, igangværende downloads eller downloads, som er sat på pause.
  3. Indtast dit Apple-id og adgangskoden, hvis du bliver bedt om det.
  4. Find det emne, som du vil genstarte downloaden af, og tryk på den blå downloadpil blå downloadpil.

Hvis downloaden ikke kan gennemføres på din iPhone, iPad eller iPod touch, skal du downloade emnet i iTunes på en Mac eller pc. Derefter skal du synkronisere til din enhed.

Hvis du stadig ikke kan genstarte en download, kan du få mere hjælp.

På en Mac eller pc

1. Åbn iTunes.
  2. Hvis du ikke allerede er logget ind, skal du logge på med dit Apple-id.
  3. Gå til menulinjen øverst på skærmen eller øverst i iTunes-vinduet, og vælg Konto > Søg efter tilgængelige overførsler.
  4. Indtast din adgangskode, og tryk derefter på Retur eller Enter på tastaturet, eller klik på Vis konto.
  5. Downloaden genstarter automatisk.

Hvis du stadig ikke kan genstarte en download, kan du få mere hjælp.

Få mere hjælp

Hvis du stadig ikke kan genstarte en download, skal du prøve disse trin:

• Genstart iOS-enheden eller computeren.
  • Søg efter opdateringer til din Mac eller pc, og installer eventuelle softwareopdateringer. Du skal også opdatere eventuel sikkerhedssoftware, f.eks. antivirus, antimalware eller firewall.
  • Hvis du går på internettet via Wi-Fi, skal du prøve at bruge et andet Wi-Fi-netværk, når du downloader. Hvis du har oprettet forbindelse via et hjemmenetværk, skal du genstarte Wi-Fi-routeren. Søg efter og installer også tilgængelige opdateringer til Wi-Fi-routeren. Se routerproducentens websted for at få oplysninger om opdatering af routerens firmware.
  • Læs mere om, hvad du skal gøre, hvis du ikke kan oprette forbindelse til iTunes Store.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.