Systemkrav for installation af Windows ved hjælp af Boot Camp til macOS

Lær mere om kravene til at bruge Boot Camp til at installere Microsoft Windows på din Mac, der kører macOS High Sierra.

I MacOS High Sierra kan du installere Windows 10, Windows 8.1 og Windows 7, ved hjælp af Boot Camp Assistant på understøttede Mac-modeller. Vælg et link nedenfor, for at lære mere om kravene for nye Windows-installationer, og find ud af hvilke versioner der fungerer sammen med din Mac.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.