Systemkrav for installation af Windows ved hjælp af Boot Camp til macOS

Læs mere om kravene vedrørende brug af Boot Camp til at installere Microsoft Windows på din Mac.

Installer Windows ved hjælp af Boot Camp til macOS Mojave

Du kan i macOS Mojave installere Windows 10 ved hjælp af Boot Camp-assistenten på understøttede Mac-modeller.

Læs mere om kravene til installation af Windows 10 på din Mac.

Installer Windows ved hjælp af Boot Camp til macOS High Sierra og tidligere versioner

Du kan i macOS High Sierra og tidligere versioner installere Windows 10, Windows 8.1 og Windows 7 ved hjælp af Boot Camp-assistenten på understøttede Mac-modeller.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.