Systemkrav for installation af Windows ved hjælp af Boot Camp til macOS

Læs mere om kravene vedrørende brug af Boot Camp til at installere Microsoft Windows på din Mac.

Installer Windows ved hjælp af Boot Camp til macOS Mojave

Du kan i macOS Mojave installere Windows 10 ved hjælp af Boot Camp-assistenten på understøttede Mac-modeller.

Læs mere om kravene til installation af Windows 10 på din Mac.

Installer Windows ved hjælp af Boot Camp til macOS High Sierra og tidligere versioner

Du kan i macOS High Sierra og tidligere versioner installere Windows 10, Windows 8.1 og Windows 7 ved hjælp af Boot Camp-assistenten på understøttede Mac-modeller.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.