Sådan indstilles Internetdeling på en iPhone eller iPad

Med Internetdeling kan du dele mobildataforbindelsen på din iPhone eller iPad (Wi-Fi + Cellular), når du ikke har adgang til et Wi-Fi-netværk.

Sådan indstiller du Internetdeling

1. Gå til Indstillinger > Mobilnetværk.
  2. Tryk på Internetdeling, og tryk derefter på mærket for at slå det til.

Hvis du ikke kan finde funktionen for Internetdeling, skal du spørge udbyderen, om din aftale omfatter Internetdeling.

Opret forbindelse til Internetdeling med Wi-Fi, Bluetooth eller USB

Du kan oprette forbindelse til Internetdeling via Wi-Fi, Bluetooth eller USB. Her finder du nogle tip til hver metode.

Når en enhed opretter forbindelse til Internetdeling, bliver statuslinjen blå, og du kan se, hvor mange enheder der har oprettet forbindelse. Antallet af enheder, der kan oprette forbindelse til Internetdeling samtidigt, afhænger af udbyderen og din iPhone-model. Hvis andre enheder har oprettet forbindelse til Internetdeling via Wi-Fi, kan du kun bruge mobildataforbindelsen til at oprette forbindelse til internettet fra værtsenheden.

Følg disse trin for at oprette forbindelse:

Wi-Fi

På den enhed, som du vil oprette forbindelse til: Gå til Indstillinger > Mobilnetværk > Internetdeling, og kontroller, at det er slået til. Bekræft derefter Wi-Fi-adgangskoden og navnet på telefonen. Bliv på denne skærm, indtil du har oprettet forbindelse til Wi-Fi-netværket på din anden enhed.

På den enhed, der skal oprette forbindelse: Gå til Indstillinger > Wi-Fi, og find din iPhone eller iPad på listen. Tryk derefter på Wi-Fi-netværket for at oprette forbindelse. Angiv adgangskoden til Internetdeling, hvis du bliver bedt om det.

Bluetooth

Hvis du vil være sikker på, at din iPhone eller iPad kan ses, skal du gå til Indstillinger > Bluetooth og blive på denne skærm. Gå derefter til din Mac eller pc, og følg producentens vejledning til, hvordan du indstiller en Bluetooth-netværksforbindelse. Læs mere om brug af Internetdeling via Bluetooth.

Internetdeling understøtter Bluetooth-forbindelser til Mac, pc og enheder fra tredjeparter. Hvis du vil oprette forbindelse med en anden iOS-enhed, skal du bruge Wi-Fi.

USB

Kontroller, at du har den nyeste version af iTunes på din Mac eller pc. Opret derefter forbindelse mellem din iPhone eller iPad og din computer med det USB-kabel, der fulgte med enheden. Hvis du får vist advarslen "Godkend denne computer?", skal du trykke på Godkend.

Læs mere om, hvordan du opretter forbindelse mellem en enhed og Internetdeling på din iPhone eller iPad.

Afbryd enheder

Hvis du vil afbryde forbindelsen til en enhed, skal du slå Internetdeling fra, slå Bluetooth fra eller fjerne USB-kablet fra enheden.

Indstil eller skift Wi-Fi-adgangskode

Du skal angive en Wi-Fi-adgangskode for at indstille Internetdeling. Hvis du vil skifte Wi-Fi-adgangskode, skal du gå til Indstillinger > Mobilnetværk > Internetdeling og derefter trykke på Wi-Fi-adgangskoden.*

Vælg en Wi-Fi-adgangskode på mindst otte tegn, og brug ASCII-tegn. Hvis du bruger andet end ASCII-tegn, kan andre enheder ikke oprette forbindelse via Internetdeling. Andre tegn end ASCII-tegn omfatter tegn på japansk, russisk, kinesisk og andre sprog. ASCII-tegn omfatter:

• Alle engelske bogstaver, både store og små bogstaver
  • Tal fra 0 til 9
  • Nogle tegnsætningstegn

* Når du ændrer din adgangskode, afbrydes forbindelsen for alle tilsluttede enheder.

Læs mere

• Visse apps og funktioner, der kræver en Wi-Fi-forbindelse, fungerer muligvis ikke, mens der bruges Internetdeling. Eksempelvis kan du måske ikke oprette en iCloud-sikkerhedskopi eller overføre billeder til iCloud-fotobibliotek eller Fotostream.
  • Læs mere om, hvordan du bruger Instant Hotspot på din Mac, iPhone, iPad eller iPod touch.
  • Få hjælp til Internetdeling på din iOS-enhed.