Om meddelelsen "Godkend denne computer?" på iPhone, iPad eller iPod touch

Her kan du læse mere om godkendte computere, og hvordan du ændrer dine indstillinger.

Det betyder godkendelsesindstillingerne på din enhed

Når du slutter din iPhone, iPad eller iPod touch til en computer eller anden enhed for første gang, vises en meddelelse, der spørger, om du vil godkende den nye enhed:

• Godkendte computere kan synkronisere med din enhed og få adgang til billeder, videoer kontakter og andet indhold på din enhed. Computerne forbliver godkendte, indtil du ændrer indstillingerne for godkendte computere eller sletter din enhed.

• Med iOS 16 og nyere vises meddelelsen, når du sikkerhedskopierer din enhed. Hvis du slår automatisk sikkerhedskopiering til, vises meddelelsen, hver gang du tilslutter din enhed til computeren.

• Hvis du vælger at fjerne godkendelsen af en computer, blokerer du for dens adgang til enhedens indhold. Meddelelsen vises, hver gang du slutter din enhed til computeren.

Sådan vælger du, om du vil godkende en computer

1. Slut din iPhone, iPad eller iPod touch til computeren eller en anden enhed.

2. Angiv din kode, hvis du har en, for at låse din iPhone, iPad eller iPod touch op.

3. Hvis du vil give din computer adgang til oplysninger på din enhed, skal du vælge din enhed i Finder eller i appen Apple-enheder og klikke på Godkend. Eller klik på Fortsæt, hvis du bruger iTunes. Hvis du får vist en dialogboks, hvor du bliver bedt om at godkende enheden, skal du vælge Godkend denne [enhed] for at tillade, at enheden vises i indholdsoversigten.

4. På iPhone, iPad eller iPod touch: Bekræft, at du giver din computer eller anden enhed tilladelse til at få adgang til dine data. Hvis du ikke vil godkende computeren eller en anden tilsluttet enhed, skal du trykke på Godkend ikke på din enhed. Hvis du vil godkende computeren, skal du trykke på Godkend.

Advarslen Godkend denne computer vises på en hjemmeskærm på iPhone.

Sådan ændrer du indstillingerne for godkendte computere

Din enhed husker de computere, du godkender. Hvis du ikke længere vil godkende en computer eller en anden enhed, skal du nulstille indstillingerne for lokalitet og anonymitet på din iPhone, iPad eller iPod touch.

1. Gå til Indstillinger, og tryk derefter på Generelt.

2. Tryk på Overfør eller Nulstil [Enhed].

3. Tryk på Nulstil, og tryk derefter på Nulstil lokalitet & anonymitet.

Når du fremover slutter enheden til en tidligere godkendt computer, vil meddelelsen spørge, om du ønsker at godkende den pågældende computer.

Hvis du har brug for hjælp til meddelelsen

Hvis du trykker på Godkend eller Godkend ikke, men din computer ikke accepterer dit svar, eller hvis meddelelsen ikke vises, skal du følge disse trin. Prøv at godkende igen efter hvert trin.

1. Sørg for, at din computer har den nyeste version af macOS, den nyeste version af iTunes eller appen Apple-enheder. Hvis du downloadede iTunes til Windows fra Microsoft Store, skal du sørge for, at iTunes Mobile Device Helper er aktiveret som startemne.

2. Fjern enheden, og tilslut den igen fra din computer.

3. Genstart computeren.

4. Genstart din iPhone. iPad eller iPod touch.

5. Nulstil dine indstillinger for lokalitet og anonymitet.

6. Nulstil netværksindstillingerne. Gå til Indstillinger > Generelt > Overfør eller nulstil [Enhed] > Nulstil, og tryk på Nulstil netværksindstillinger. Dette nulstiller også Wi-Fi-netværk og adgangskoder, mobilindstillinger og tidligere brugte VPN- og APN-indstillinger.

Få mere hjælp

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis din computer ikke genkender din iPhone eller iPad.

Hvis du fortsat har brug for hjælp, kan du kontakte Apple-support.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.