Brailleskærme, der understøttes af iPhone, iPad og iPod touch

Du kan bruge VoiceOver på din iPhone, iPad eller iPod touch og en Bluetooth-aktiveret brailleskærm til at læse og navigere.

Nedenfor vises en liste over understøttede brailleskærme, som du kan bruge sammen med din iPhone, iPad eller iPod touch. Hvis du vil være sikker på, at din brailleskærm bruger den korrekte tabel, skal du sørge for, at du har installeret den nyeste version af iOS. Klik derefter på enhedshenvisningen for at gå til de enhedsspecifikke kommandoer for VoiceOver.

Alva

American Printing House for the Blind (APH)

Eurobraille

Freedom Scientific

GW Micro

Handy Tech

Harpo

HIMS

KGS

• Braille Memo (32, 40)

MDV

National Braille Press

• B2G

Ninepoint Systems

Nippon Telesoft/Perkins

Papenmeier

Læs mere

Læs mere om de generelle kommandoer under Almindelige braillekommandoer til VoiceOver.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.