Brug af en Nippon Telesoft/Perkins Mini Seika-skærm med VoiceOver på din iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du bruger en Nippon Telesoft/Perkins Mini Seika-brailleskærm med VoiceOver på din iOS-enhed, kan følgende enhedsspecifikke tastekommandoer bruges til at navigere.

De enhedsspecifikke tastekommandoer understøttes af følgende skærme:

• Mini Seika 8

• Mini Seika 16

• Mini Seika 24

Hvis du vil være sikker på, at din brailleskærm bruger den korrekte tabel, skal du sørge for, at du har den nyeste version af iOS.

Navigation

VoiceOver-handling

Enhedstast

Flyt til forrige emne

K14 eller K19

Højre joystick højre

K15 eller K20

Rotor

VoiceOver-handling

Enhedstast

Flyt til forrige emne ved at bruge rotorindstilling

K16 eller K21

Flyt til næste emne ved at bruge rotorindstilling

K17 eller K22

Interaktion

VoiceOver-handling

Enhedstast

Tryk to gange på det valgte emne

Router

Vælg emne under din finger

K13 eller K18

Braille

VoiceOver-handling

Enhedstast

Slå udvidet statusbeskrivelse til eller fra

Statusmarkør

Panorer braille til venstre

K11

Panorer braille til højre

K11

Læs mere

Læs mere om de generelle kommandoer under Almindelige braillekommandoer til VoiceOver.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.