Brug af Mini DisplayPort til at sende lyd og video til HDMI-skærme

Her kan du læse om, hvilke Mac-modeller der understøtter lyd- og videooutput til HDMI-skærme og tv'er via Mini DisplayPort. Du kan også få oplysninger om, hvilke mellemstik du kan få brug for.

Følgende Mac-computere har multikanalslyd (op til otte kanaler) og videosignal via Mini DisplayPort:

• MacBook Pro (Retina, medio 2012 til og med 2015)*
  • Mac mini (medio 2010 og nyere modeller)*
  • Mac Pro (ultimo 2013)*
  • Mac Pro (medio 2010 og medio 2012)
  • MacBook (medio 2010 og nyere modeller)
  • MacBook Pro (medio 2010 og nyere modeller)
  • MacBook Air (ultimo 2010 og nyere modeller)
  • iMac (ultimo 2009 og nyere modeller)

Følgende Mac-computere understøtter kun videosignal via Mini DisplayPort:

• iMac (primo 2009 og medio 2009)
  • Mac mini (primo 2009 og ultimo 2009)
  • Mac Pro (primo 2009)
  • MacBook (ultimo 2009)
  • MacBook (13", aluminium, ultimo 2008)
  • MacBook Pro (ultimo 2008, medio 2009 og primo 2009)
  • MacBook Air (ultimo 2008 og medio 2009)

*Disse modeller har indbyggede HDMI-porte, så du ikke behøver et mellemstik. Hvis du vil slutte dit tv eller en anden HDMI-enhed til en Mac-computer, der ikke har en indbygget HDMI-port, skal du bruge et Mini DisplayPort til HDMI-mellemstik, som fås i Apple Store.

Læs mere

Brug disse vejledninger til at finde ud af, hvilken Mac-model du har:

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.