Brug af Mini DisplayPort til at sende lyd og video til HDMI-skærme

Læs mere om, hvilke Mac-modeller, der understøtter lyd- og videooutput til HDMI-skærme via Mini DisplayPort, når de bruges med et mellemstik.

Denne artikel er blevet arkiveret og opdateres ikke længere af Apple.

Hvis du vil slutte din Mac-computers Mini DisplayPort til en HDMI-skærm, skal du bruge et Mini DisplayPort til HDMI-mellemstik fra en anden producent. Følgende Mac-modeller leverer op til 8 kanaler til lyd og video over Mini DisplayPort:

Følgende modeller understøtter kun video over Mini DisplayPort:

Hvis din Mac har en indbygget HDMI-port, leverer HDMI-porten lyd og video uden brug af mellemstik.

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.