Identificering af din MacBook

Læs mere om, hvordan du finder serienummeret og andre oplysninger, der kan hjælpe dig med at identificere din MacBook.

Denne artikel handler om MacBook. Du kan finde lignende artikler om MacBook Air og MacBook Pro.

Find serienummeret, model-id'et og produktnummeret

Du kan finde serienummeret og andre id'er for din MacBook i macOS, på selve computeren og på dens emballage.

I vinduet Om denne Mac

I de fleste versioner af macOS kan du finde computerens serienummer og oplysninger om modellen i vinduet Om denne Mac.

Vælg Apple-menuen () > Om denne Mac. Navnet på computermodellen vises i vinduet – f.eks. MacBook (Retina, 12", primo 2016) – og serienummeret. Du kan derefter bruge serienummeret til at kontrollere din service- og supportdækning eller finde tekniske specifikationer for din model.

Du kan også bruge computerens model-id til at få flere oplysninger. Klik på Systemrapport i vinduet Om denne Mac. Der vises et vindue med systemoplysninger, hvor du kan finde Model-id i Oversigt over hardware. Du kan derefter bruge id'et til at finde din MacBook nedenfor.

På din MacBook

Luk din MacBook, og vend den på hovedet. Du finder serienummeret på computerens underside i nærheden af certificeringerne.

På den originale emballage eller kvittering

Hvis du stadig har den originale emballage til din MacBook, finder du serienummeret på stregkodemærkaten på kassen.

På emballagen kan du også finde Apple-produktnummeret, f.eks. MLH72xx/A. Sammenlign nummeret med ét nedenfor på listen for at finde din MacBook-model.
"xx", der står foran skråstregen i Apple-produktnummeret, varierer, afhængigt af land eller område.

Serienummer, modelnummer og konfigurationsoplysninger om din MacBook kan også fremgå af kvitteringen eller fakturaen.

MacBook-modeller

Klik på hver model for at gå til de tekniske specifikationer.

MacBook (Retina, 12", 2017)

Model-id:
MacBook10,1

Produktnumre:
MNYF2XX/A
MNYG2XX/A
MNYH2XX/A
MNYJ2XX/A
MNYK2XX/A
MNYL2XX/A
MNYM2XX/A
MNYN2XX/A

MacBook (Retina, 12", primo 2016)

Model-id:
MacBook9,1

Produktnumre:
MLH72xx/A
MLH82xx/A
MLHA2xx/A
MLHC2xx/A
MLHE2xx/A
MLHF2xx/A
MMGL2xx/A
MMGM2xx/A

MacBook (Retina, 12'', primo 2015)

Model-id:
MacBook8,1

Produktnumre:
MF855xx/A
MF865xx/A
MJY32xx/A
MJY42xx/A
MK4M2xx/A
MK4N2xx/A

MacBook (13", medio 2010)

Model-id:
MacBook7,1

Produktnummer:
MC516xx/A

MacBook (13", ultimo 2009)

Model-id:
MacBook6,1

Produktnummer:
MC207xx/A

MacBook (13", medio 2009)

Model-id:
MacBook5,2

Produktnummer:
MC240xx/A

MacBook (13", primo 2009)

Model-id:
MacBook5,2

Produktnummer:
MB881xx/A