Identificering af din MacBook-model

Brug disse oplysninger til at finde ud af, hvilken MacBook du har, og hvor den passer ind i MacBooks historie.

Din Mac har adskillige værktøjer, der kan hjælpe dig med at identificere den. Det mest enkle værktøj er Om denne Mac, som du får adgang til ved at vælge Om denne Mac i Apple-menuen () i øverste venstre hjørne af skærmen. Det andet værktøj er appen Oplysninger om system. Læs mere om, hvordan du bruger disse værktøjer til at identificere din Mac.

Hvis du ikke har din Mac hos dig, eller hvis den ikke vil starte, kan du i stedet bruge en af følgende løsninger:

• Find det serienummer, der er trykt på undersiden af din Mac i nærheden af certificeringerne. Serienummeret findes også på den originale emballage ved siden af stregkoden. Du kan derefter indtaste dette serienummer på siden Tjek din service- og supportdækning for at finde din model.
  • Den originale emballage indeholder muligvis også et Apple-produktnummer, f.eks. MNYF2xx/A (hvor "xx" er en variabel, der afhænger af land eller område). Du kan matche Apple-produktnummeret med et på listen nedenfor for at finde din model.

Denne artikel omhandler kun MacBook-modeller. Du kan finde lignende oplysninger om MacBook Pro og MacBook Air.

Liste over MacBook-modeller

MacBook-modeller er arrangeret efter deres lanceringsår, og der startes med de nyeste. Klik på modelnavnet for at få vist de detaljerede tekniske specifikationer.

MacBook-modeller fra 2015 eller nyere modeller understøtter den nyeste version af macOS. Hvis der er tale om modeller fra før 2015, er det angivne operativsystem det senest kompatible operativsystem.

2017

MacBook (Retina, 12", 2017)
Farver: rosaguld, space grey, guld, sølv
Model-id: MacBook10,1
Produktnumre: MNYF2XX/A, MNYG2XX/A, MNYH2XX/A, MNYJ2XX/A, MNYK2XX/A, MNYL2XX/A, MNYM2XX/A, MNYN2XX/A
Tekniske specifikationer: MacBook (Retina, 12", 2017)

Siden 2018 har denne MacBook-model været tilgængelig i farverne space gray, sølv og guld (alle vist her).

2016

MacBook (Retina, 12", primo 2016)
Farver: rosaguld, space grey, guld, sølv
Model-id: MacBook9,1
Produktnumre: MLH72xx/A, MLH82xx/A, MLHA2xx/A, MLHC2xx/A, MLHE2xx/A, MLHF2xx/A, MMGL2xx/A, MMGM2xx/A
Tekniske specifikationer: MacBook (Retina, 12", primo 2016)

2015

MacBook (Retina, 12'', primo 2015)
Farver: Space grey, guld, sølv
Model-id: MacBook8,1
Produktnumre: MF855xx/A, MF865xx/A, MJY32xx/A, MJY42xx/A, MK4M2xx/A, MK4N2xx/A
Tekniske specifikationer: MacBook (Retina, 12", primo 2015)

MacBook (13", medio 2010)
Model-id: MacBook7,1
Produktnumre: MC516xx/A
Nyeste kompatible operativsystem: macOS High Sierra 10.13.6
Tekniske specifikationer: MacBook (13", medio 2010)

MacBook (13", ultimo 2009)
Model-id: MacBook6,1
Produktnumre: MC207xx/A
Nyeste kompatible operativsystem: macOS High Sierra 10.13.6
Tekniske specifikationer: MacBook (13", ultimo 2009)

MacBook (13", medio 2009)
Model-id: MacBook5,2
Produktnumre: MC240xx/A
Nyeste kompatible operativsystem: OS X El Capitan 10.11.6
Tekniske specifikationer: MacBook (13", medio 2009)

MacBook (13", primo 2009)
Model-id: MacBook5,2
Produktnumre: MB881xx/A
Nyeste kompatible operativsystem: OS X El Capitan 10.11.6
Tekniske specifikationer: MacBook (13", primo 2009)