Brug af din @icloud.com-e-mailadresse

Læs mere om, hvordan du sender og modtager e-mail med din @icloud.com-e-mailadresse.

Afhængigt af hvornår du begyndte at bruge iCloud, ender dine iCloud-e-mailadresser og -henvisninger muligvis på @icloud.com, @me.com eller @mac.com. Uanset hvilken adresse du vælger at sende e-mail fra, modtager du alle e-mails direkte i iCloud-indbakken, hvis de er sendt til din @me.com-, @mac.com- eller @icloud.com-e-mailadresse.

Send e-mail fra din @icloud.com-adresse

Åbn Mail, og begynd på en ny e-mail:

• Hvis du kun har en @icloud.com-adresse og ikke har iCloud-e-mailhenvisninger, fremgår det af Cc/Bcc, Fra-feltet på din iOS-enhed eller af Fra-feltet på din Mac og iCloud.com
  • Hvis du har flere e-mailadresser, skal du muligvis vælge din @icloud.com-adresse:
    • iOS: Tryk på Cc/Bcc, Fra, tryk på Fra, og vælg derefter din @icloud.com-adresse.
    • macOS: Vælg din @icloud.com-adresse i menuen Fra.
    • iCloud.com: Klik på Cc/Bcc Fra, og vælg derefter din @icloud.com-adresse i menuen Fra.

Afslut derefter e-mailen, og send den.

Gør en @icloud.com-adresse til din standardadresse til afsendelse og modtagelse

Følg nedenstående trin for hver af dine enheder for at gøre @icloud.com-adressen til standardadresse for afsendelse og modtagelse af e-mail fra iCloud.

iPhone, iPad eller iPod touch

Hvis du har iOS 10.3 eller nyere:

1. Gå til Indstillinger > Mail.
  2. Rul ned, og tryk på Standardkonto.
  3. Tryk på iCloud.

Hvis du har iOS 10.2 eller en tidligere version:

1. Gå til Indstillinger > iCloud.
  2. Tryk på Mail under Avanceret.
  3. Tryk på din e-mailadresse under Info om iCloud-konto.
  4. Tryk på den @icloud.com-e-mailadresse, som du vil bruge som standard til afsendelse af mail fra iCloud Mail.

Mac

1. Gå til Mail > Indstillinger, og klik på Nye beskeder.
  2. Klik på "Send nye beskeder fra", og vælg den @icloud.com-adresse, som du vil bruge.

iCloud.com

1. I iCloud Mail: Klik på   i indholdsoversigten, og vælg Indstillinger.
  2. Klik på Nye beskeder.
  3. Vælg "Angiv en standardadresse", og vælg den @icloud.com-adresse, som du vil bruge.

Outlook

• Outlook 2007: Vælg Funktioner > Kontoindstillinger. Vælg fanen E-mail, og vælg din @icloud.com-adresse på listen. Klik på "Indstil som standard".
  • Outlook 2010 og Outlook 2013: Vælg Filer > Oplysninger > Kontoindstillinger. Vælg fanen E-mail, og vælg din @icloud.com-adresse på listen. Klik på "Indstil som standard".

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.