Problemer med opdatering eller gendannelse af din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan starte gendannelsesfunktionen på din iOS-enhed og derefter gendanne den via iTunes.

I følgende situationer skal du muligvis bruge gendannelsesfunktionen til at gendanne din enhed:

• iTunes genkender ikke enheden, eller der vises en meddelelse om, at gendannelsesfunktionen er startet på den.
  • Skærmen er frosset fast med Apple-logoet i flere minutter, og der vises ikke nogen statuslinje.
  • Skærmen Opret forbindelse til iTunes vises.

Læs om, hvad du kan gøre, hvis statuslinjen vises på skærmen i flere minutter.

Sådan starter du gendannelsesfunktionen på enheden og indstiller den igen

1. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iTunes
  2. Hvis iTunes allerede er åbent, skal du lukke det. Slut enheden til computeren, og åbn iTunes. Hvis du ikke har en computer, kan du prøve at låne en af en ven eller henvende dig hos en lokal Apple Store-butik eller en Apple-autoriseret serviceudbyder for at få hjælp.
  3. Når din enhed er tilsluttet, kan du tvinge den til at genstarte med denne fremgangsmåde, men slip ikke knapperne, når du ser Apple-logoet – vent til skærmen Opret forbindelse til iTunes vises:
    • På iPhone X, iPhone 8 eller iPhone 8 Plus: Tryk på og slip hurtigt knappen Lydstyrke op. Tryk på og slip hurtigt knappen Lydstyrke ned. Hold derefter fingeren på sideknappen, indtil du ser skærmen Opret forbindelse til iTunes.
    • På iPhone 7 eller iPhone 7 Plus: Tryk samtidig på sideknappen og knappen Lydstyrke ned, og hold dem inde. Bliv ved med at holde dem inde, til du ser skærmen Opret forbindelse til iTunes.
    • På iPhone 6s og tidligere modeller, iPad eller iPod touch: Tryk samtidig på knappen Hjem og den øverste knap eller sideknappen, og hold dem inde. Bliv ved med at holde dem inde, til du ser skærmen Opret forbindelse til iTunes.
  4. Når du kan vælge mellem at gendanne og opdatere, skal du vælge Opdater. iTunes forsøger at geninstallere iOS uden at slette dine data. Vent, mens iTunes henter softwaren til din enhed. Hvis overførslen tager mere end 15 minutter, og din enhed forlader skærmen Opret forbindelse til iTunes, skal du vente, til overførslen er færdig, og derefter gentage trin 3.
  5. Indstil enheden, når opdateringen eller gendannelsen er færdig.

Få mere hjælp

Hvis du ikke kan opdatere eller gendanne din enhed via gendannelsesfunktionen, eller hvis du ikke kan bruge gendannelsesfunktionen på grund af en knap, der er ødelagt eller sidder fast, kan du kontakte Apple-support.