Problemer med opdatering eller gendannelse af din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan starte gendannelsesfunktionen på din iOS-enhed og derefter gendanne den via iTunes.

I følgende situationer skal du muligvis bruge gendannelsesfunktionen til at gendanne din enhed:

• iTunes genkender ikke enheden, eller der vises en meddelelse om, at gendannelsesfunktionen er startet på den.
  • Skærmen er frosset fast med Apple-logoet i flere minutter, og der vises ikke nogen statuslinje.
  • Du ser skærmen for gendannelse.

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis statuslinjen vises på skærmen i flere minutter.

Sådan starter du gendannelsesfunktionen på enheden og indstiller den igen

1. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iTunes.
  2. Hvis iTunes allerede er åbent, skal du lukke det. Slut enheden til computeren, og åbn iTunes. Hvis du ikke har en computer, kan du låne en af en ven eller henvende dig i en lokal Apple Store-butik eller hos en Apple-autoriseret serviceudbyder for at få hjælp.
  3. Når din enhed er tilsluttet, kan du tvinge den til at genstarte med denne fremgangsmåde, men slip ikke knapperne, når du ser Apple-logoet – vent til skærmen for gendannelse vises:
    • iPad-modeller med Face ID: Tryk på knappen Lydstyrke op, og slip den hurtigt igen. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen. Tryk på den øverste knap, og hold den inde, indtil enheden begynder at genstarte. Fortsæt med at holde den øverste knap inde, indtil enheden starter gendannelsesfunktionen.
    • iPhone 8 eller en nyere model: Tryk på knappen Lydstyrke op, og slip den hurtigt igen. Tryk på knappen Lydstyrke ned, og slip den hurtigt igen. Tryk derefter på sideknappen, og hold den inde, indtil du får vist skærmen for gendannelse.
    • På iPhone 7, iPhone 7 Plus eller iPod touch (7. generation): Tryk på den øverste knap (eller sideknappen) og knappen Lydstyrke ned samtidig, og hold dem inde. Bliv ved med at holde dem inde, indtil du får vist skærmen for gendannelse.
    • På iPad med knappen Hjem, iPhone 6s eller en tidligere model og iPod touch (6. generation) eller en tidligere model: Tryk på knappen Hjem og den øverste knap (eller sideknappen) samtidig, og hold dem inde. Bliv ved med at holde dem inde, indtil du får vist skærmen for gendannelse.
  4. Find din enhed på din computer. Når du kan vælge mellem at gendanne og opdatere, skal du vælge Opdater. iTunes forsøger at geninstallere iOS uden at slette dine data. Vent, mens iTunes downloader softwaren til din enhed. Hvis downloadet tager mere end 15 minutter, og din enhed forlader skærmen for gendannelse, skal du vente, til downloadet er færdigt, og derefter gentage trin 3.
    der er et problem med iPhone-skærmen
  5. Indstil enheden, når opdateringen eller gendannelsen er færdig.

Få mere hjælp

Hvis du ikke kan opdatere eller gendanne din enhed via gendannelsesfunktionen, eller hvis du ikke kan bruge gendannelsesfunktionen på grund af en knap, der er ødelagt eller sidder fast, kan du kontakte Apple-support.