Problemer med opdatering eller gendannelse af din iPhone, iPad eller iPod touch

Du kan starte gendannelsesfunktionen på din iOS-enhed og derefter gendanne den via iTunes.

I følgende situationer skal du muligvis bruge gendannelsesfunktionen til at gendanne din enhed:

• iTunes genkender ikke enheden, eller der vises en meddelelse om, at gendannelsesfunktionen er startet på den.
  • Skærmen er frosset fast med Apple-logoet i flere minutter, og der vises ikke nogen statuslinje.
  • Skærmen Opret forbindelse til iTunes vises.

Læs mere om, hvad du kan gøre, hvis statuslinjen vises på skærmen i flere minutter.

Sådan starter du gendannelsesfunktionen på enheden og indstiller den igen

1. Sørg for, at du har installeret den nyeste version af iTunes
  2. Hvis iTunes allerede er åbent, skal du lukke det. Slut enheden til computeren, og åbn iTunes. Hvis du ikke har en computer, kan du prøve at låne en af en ven eller henvende dig hos en lokal Apple Store-butik eller en Apple-autoriseret serviceudbyder for at få hjælp.
  3. Mens enheden er forbundet, skal du følge disse trin:
    • iPad-modeller med Face ID: Hold nede på den øverste knap og en af lydstyrkeknapperne, indtil mærket Sluk vises. Træk i mærket for at slukke enheden. Slut din enhed til din computer, mens du holder den øverste knap nede. Bliv ved med at holde den øverste knap nede, indtil du kan se skærmen for gendannelse.
    • iPhone 8 eller en nyere model: Hold sideknappen og en af lydstyrkeknapperne nede, indtil mærket Sluk vises. Træk i mærket for at slukke enheden. Slut din enhed til din computer, mens du holder sideknappen nede. Bliv ved med at holde sideknappen nede, indtil du kan se skærmen for gendannelse.
    • iPhone 7, iPhone 7 Plus og iPod touch (7. generation): Hold sideknappen (eller den øverste knap) nede, indtil mærket Sluk vises. Træk i mærket for at slukke enheden. Slut din enhed til din computer, mens du holder knappen Lydstyrke ned nede. Bliv ved med at holde knappen Lydstyrke ned nede, indtil gendannelsesskærmen vises.
    • iPad med knappen Hjem, iPhone 6s eller en tidligere model og iPod touch (6. generation) eller en tidligere model: Hold sideknappen (eller den øverste knap) nede, indtil mærket Sluk vises. Træk i mærket for at slukke enheden. Slut din enhed til din computer, mens du holder knappen Hjem nede. Bliv ved med at holde knappen Hjem nede, indtil du kan se skærmen for gendannelse.
      tilslut til iTunes-skærm
  4. Når du kan vælge mellem at gendanne og opdatere, skal du vælge Opdater. iTunes forsøger at geninstallere iOS uden at slette dine data. Vent, mens iTunes henter softwaren til din enhed. Hvis downloadet tager mere end 15 minutter, og din enhed forlader skærmen Opret forbindelse til iTunes, skal du vente, til downloadet er færdigt, og derefter gentage trin 3.
    der er et problem med iPhone-skærmen
  5. Indstil enheden, når opdateringen eller gendannelsen er færdig.

Få mere hjælp

Hvis du ikke kan opdatere eller gendanne din enhed via gendannelsesfunktionen, eller hvis du ikke kan bruge gendannelsesfunktionen på grund af en knap, der er ødelagt eller sidder fast, kan du kontakte Apple-support.