Ofte stillede spørgsmål om iCloud Drive

Med iCloud Drive får du sikker adgang til alle dine dokumenter fra din iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Windows-pc. Uanset hvilken enhed du bruger, har du altid adgang til opdaterede dokumenter, når du skal bruge dem.

iCloud Drive kan bruges til følgende

Hvad kræves der for at bruge iCloud Drive?

Hvordan får jeg adgang til mine arkiver i iCloud Drive?

Du kan få adgang til dine arkiver i iCloud Drive på flere måder:

Når du føjer dit skrivebord og mappen Dokumenter til iCloud Drive, flyttes alle dine arkiver til iCloud. På din Mac kan du finde arkiverne på dit skrivebord og i mappen Dokumenter i Finder under iCloud. Hvis du tilføjer endnu et Mac-skrivebord, kan du finde arkiverne i mappen Skrivebord i iCloud Drive. Der oprettes en mappe med samme navn som din anden Mac.

Hvilken slags arkiver kan jeg opbevare i iCloud Drive?

Du kan opbevare alle typer arkiver i iCloud Drive, så længe de fylder mindre end 50 GB, og du ikke overskrider lagringsgrænsen for iCloud. Det betyder, at du kan opdatere arbejdsdokumenter, skoleprojekter, præsentationer og meget mere på alle dine enheder. Læs mere om administration af iCloud-lagringsplads.

Du bør ikke gemme app-mapper, biblioteker eller .tmp-arkiver i iCloud Drive.

Hvor meget lagringsplads har jeg i iCloud Drive, og hvordan får jeg mere?

Når du tilmelder dig iCloud, får du automatisk 5 GB gratis lagringsplads. Din iCloud-lagringsplads bruges til iCloud-sikkerhedskopiering, iCloud Drive, iCloud-fotos, iCloud Mail (din @icloud.com-e-mailkonto) og data fra programmer, som bruger iCloud.

Hvis du bruger hele din iCloud-lagringsplads, kan du købe mere plads, f.eks. 50 GB for 7,00 kr. om måneden. Hvis du vælger et abonnement på 200 GB eller 2 TB, kan du dele iCloud-lagringsplads med din familie uden at dele arkiver med hinanden. Læs mere om priserne i dit område.

Hvordan får jeg slettede arkiver tilbage?

Hvis du har brug for at få adgang til et arkiv, som du har slettet inden for de seneste 30 dage, skal du følge denne fremgangsmåde for at få det tilbage.

På iCloud.com

1. Log på iCloud.com.
  2. Gå til iCloud Drive.
  3. Vælg Slettet for nylig i nederste højre hjørne.
  4. Gennemse listen med arkiver.

Du kan også gå til Indstillinger > Gendan arkiver. Efter 30 dage bliver arkiverne fjernet fra Slettet for nylig og Gendan arkiver.

På din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 11 eller nyere

1. Åbn appen Arkiver.
  2. Gå til Placeringer > Slettet for nylig.
  3. Vælg det arkiv, som du vil beholde.
  4. Tryk på Gendan.

Dine arkiver fjernes fra Slettet for nylig efter 30 dage.

På din Mac

1. Klik på papirkurven i Dock.
  2. Vælg det arkiv, som du vil beholde.
  3. Træk det til skrivebordet eller en mappe.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.