Ofte stillede spørgsmål om iCloud Drive

Med iCloud Drive får du sikker adgang til alle dine dokumenter fra din iPhone, iPad, iPod touch, Mac og Windows-pc. Uanset hvilken enhed du bruger, har du altid adgang til opdaterede dokumenter, når du skal bruge dem.

iCloud Drive kan bruges til følgende

Hvad kræves der for at bruge iCloud Drive?

Hvordan får jeg adgang til mine arkiver i iCloud Drive?

Du kan få adgang til dine arkiver i iCloud Drive på flere måder:

• Brug en understøttet webbrowser til at gå til iCloud Drive på iCloud.com.
  • På en Mac kan du gå til iCloud Drive i Finder.
  • På din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 11 eller nyere kan du få adgang til dine arkiver via appen Arkiver. På iOS 9 eller iOS 10 kan du få adgang til dem fra appen iCloud Drive.
  • På en pc med Windows 7 eller en nyere version og iCloud til Windows kan du gå til iCloud Drive i Windows Stifinder.

Når du føjer dit skrivebord og mappen Dokumenter til iCloud Drive, flyttes alle dine arkiver til iCloud. På din Mac kan du finde arkiverne på dit skrivebord og i mappen Dokumenter i Finder under iCloud. Hvis du tilføjer endnu et Mac-skrivebord, kan du finde arkiverne i mappen Skrivebord i iCloud Drive. Der oprettes en mappe med samme navn som din anden Mac.

Hvilken slags arkiver kan jeg opbevare i iCloud Drive?

Du kan opbevare alle typer arkiver i iCloud Drive, så længe de fylder mindre end 50 GB, og du ikke overskrider lagringsgrænsen for iCloud. Det betyder, at du kan opdatere arbejdsdokumenter, skoleprojekter, præsentationer og meget mere på alle dine enheder. Læs mere om administration af iCloud-lagringsplads.

Du bør ikke gemme app-mapper, biblioteker eller .tmp-arkiver i iCloud Drive.

Hvor meget lagringsplads har jeg i iCloud Drive, og hvordan får jeg mere?

Når du tilmelder dig iCloud, får du automatisk 5 GB gratis lagringsplads. Din iCloud-lagringsplads bruges til iCloud-sikkerhedskopiering, iCloud Drive, iCloud-fotobibliotek, iCloud Mail (din @icloud.com-e-mailkonto) og data fra programmer, som bruger iCloud.

Hvis du bruger hele din iCloud-lagringsplads, kan du købe mere plads, f.eks. 50 GB for 0,99 USD om måneden. Hvis du vælger et abonnement på 200 GB eller 2 TB, kan du dele iCloud-lagringsplads med din familie uden at dele arkiver med hinanden. Læs mere om priserne i dit område.

Hvordan får jeg slettede arkiver tilbage?

Hvis du har brug for adgang til et arkiv, som du har slettet inden for de sidste 30 dage, kan du gendanne det via iCloud.com, appen Arkiver i iOS 11 eller nyere eller fra papirkurven på din Mac.

På iCloud.com

1. Log på iCloud.com.
  2. Gå til iCloud Drive.
  3. Klik på Slettet for nylig i nederste højre hjørne.
  4. Gennemse listen med arkiver.

Du kan også gå til Indstillinger > Gendan arkiver. Efter 30 dage bliver arkiverne fjernet fra Slettet for nylig og Gendan arkiver.

På din iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 11 eller nyere

1. Åbn appen Arkiver.
  2. Gå til Placeringer > Slettet for nylig.
  3. Vælg det arkiv, du vil beholde.
  4. Tryk på Gendan.

Dine arkiver fjernes fra Slettet for nylig efter 30 dage.

På din Mac

1. Klik på papirkurven i Dock.
  2. Vælg det arkiv, du vil beholde.
  3. Træk det til skrivebordet eller en mappe.

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.