Ofte stillede spørgsmål om iCloud Drive

Med iCloud Drive får du sikker adgang til alle dine dokumenter fra din iPhone, iPad, iPod touch, Mac-computer og Windows-pc. Uanset hvilken enhed du bruger, har du altid adgang til opdaterede dokumenter, når du skal bruge dem.

iCloud Drive kan bruges til følgende

• Arkivere alle dine dokumenter på et enkelt sted fra alle dine enheder
  • Opdatere arkiver og mapper på alle dine enheder
  • Oprette nye arkiver og mapper i iCloud-kompatible programmer
  • Arbejde på det samme arkiv i flere programmer
  • Åbne arkiver på dit skrivebord og i mappen Dokumenter på din Mac-computer overalt, hvor du bruger iCloud Drive

Hvad kræves der for at bruge iCloud Drive?

Hvordan får jeg adgang til alle mine arkiver i iCloud Drive?

Du kan få adgang til dine arkiver i iCloud Drive på flere måder:

• Brug en understøttet webbrowser til at gå til iCloud Drive på iCloud.com.
  • På en Mac-computer kan du gå til iCloud Drive i Finder.
  • På en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 9 eller nyere kan du få adgang til dine arkiver fra appen iCloud Drive.
  • På en pc med Windows 7 eller en nyere version og iCloud til Windows kan du gå til iCloud Drive i Windows Stifinder.

Når du føjer dit skrivebord og mappen Dokumenter til iCloud Drive, flyttes alle dine arkiver til iCloud. På din Mac-computer kan du finde arkiverne på dit skrivebord og i mappen Dokumenter i Finder under iCloud. Hvis du tilføjer endnu et Mac-skrivebord, kan du finde arkiverne i mappen Skrivebord i iCloud Drive. Der oprettes en mappe med samme navn som din anden Mac-computer.

Hvilken slags arkiver kan jeg opbevare i iCloud Drive?

Du kan opbevare alle typer arkiver i iCloud Drive, så længe arkiverne fylder mindre end 15 GB, og du ikke overskrider lagringsgrænsen for iCloud. Der er ingen begrænsninger for arkivtypen, så du kan opdatere arbejdsdokumenter, skoleprojekter, præsentationer og meget mere på alle dine enheder. Læs mere om administration af iCloud-lagringsplads.

Hvor meget lagringsplads har jeg i iCloud Drive, og hvordan får jeg mere?

Når du tilmelder dig iCloud, får du automatisk 5 GB gratis lagringsplads. Din iCloud-lagringsplads bruges til iCloud-sikkerhedskopiering, iCloud Drive, iCloud-fotobibliotek, iCloud Mail (din @icloud.com-e-mailkonto) og data fra programmer, som bruger iCloud.

Hvis du bruger hele din iCloud-lagringsplads, kan du købe mere plads direkte fra din Apple-enhed, f.eks. 50 GB for 0,99 USD om måneden. Læs mere om priserne i dit område.

Hvordan får jeg slettede arkiver tilbage?

Hvis du har brug for adgang til et arkiv, som du har slettet inden for de sidste 30 dage, kan du muligvis gendanne det via iCloud.com.

1. Log på iCloud.com.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Gendan arkiver under Avanceret.
  4. Se listen med arkiver igennem i vinduet Gendan arkiver.

Efter 30 dage bliver arkiverne fjernet fra Gendan arkiver.

Jeg har opgraderet til iCloud Drive, men har stadig enheder med iOS 7 og OS X Mavericks

Du kan ikke bruge iCloud Drive på dine enheder, før du opdaterer iPhone, iPad og iPod touch til den nyeste version af iOS og Mac-computeren til den nyeste version af macOS. Hvis du allerede har opgraderet kontoen og skal bruge en enhed, som ikke understøtter iCloud Drive, kan du stadig arbejde med dokumenterne lokalt, men de opdateres ikke sammen med dokumenterne på opdaterede enheder eller på iCloud.com

Læs mere

Oplysninger om produkter, der ikke er fremstillet af Apple, eller selvstændige websteder, der ikke er styret eller testet af Apple, er ikke udtryk for anbefalinger eller godkendelser fra Apples side. Apple påtager sig intet ansvar med hensyn til udvalget af disse produkter, produkternes funktionsevne eller brugen af produkterne. Apple giver ingen garanti for, at indholdet på websteder, som Apple ikke står bag, er pålideligt og præcist. Det er forbundet med en naturlig risiko at bruge internettet. Kontakt producenten for at få yderligere oplysninger. Andre virksomheds- og produktnavne kan være varemærker tilhørende de respektive ejere.