Sådan sikkerhedskopierer du din iPhone, iPad eller iPod touch med din Mac

Hvis du sikkerhedskopierer din iPhone, iPad eller iPod touch, har du en kopi af dine data, som du kan bruge, hvis enheden bliver udskiftet, stjålet eller beskadiget.

Sikkerhedskopier med Finder

1. På en Mac med macOS Catalina eller en nyere version: Åbn et Finder-vindue.

2. Slut enheden til din computer via et USB-kabel.

3. Hvis du bliver bedt om koden til din enhed eller om at godkende computeren, skal du følge vejledningen på skærmen. Få hjælp, hvis du har glemt din kode.

4. Vælg din enhed på computeren. Kan du ikke se din enhed?

5. Gem din adgangskode et sikkert sted, da det ikke er muligt at gendanne dine sikkerhedskopier uden denne adgangskode.

Save your password somewhere safe, because there's no way to recover your backups without this password.

6. Klik på Sikkerhedskopier nu.

Et Finder-vindue, der viser knappen Sikkerhedskopier nu
  7. Du kan se, om sikkerhedskopieringen blev afsluttet korrekt, når den er færdig. Du kan se dato og tidspunkt for din seneste sikkerhedskopi.

Et Finder-vindue, der viser dato og klokkeslæt for den seneste sikkerhedskopi