Hvis Find min iPhone eller Find min iPad ikke er slået til på din mistede enhed

Hvis din mistede enhed ikke vises i appen Find eller på iCloud.com/find, har du ikke slået Find til. Der findes ingen andre Apple-tjenester, der kan finde, spore eller markere din enhed på et kort for dig. Der er dog nogle trin, du kan udføre for at beskytte dine data.

Skift adgangskoden til dit Apple-id

Hvis du bruger mere end et Apple-id, skal du ændre adgangskoden for alle dine Apple-id'er.

Skift adgangskoden til dit Apple-id.

Skift adgangskoden til andre konti

Skift adgangskoderne til andre internetkonti på din enhed, f.eks. e-mailkonti, Facebook og Twitter.

Meld enheden stjålet eller mistet hos politiet

Politiet vil muligvis bede om enhedens serienummer.

Find serienummeret.

Kontakt mobiloperatøren

Hvis den mistede enhed er en iPhone eller en iPad med mobilabonnement, skal du melde enheden stjålet eller mistet hos din mobiloperatør. Bed operatøren om at deaktivere din konto for at forhindre, at den bruges til opkald, beskeder og mobildata. Hvis din enhed er dækket, som en del af dit mobilabonnement, skal du indsende et krav.

Fjern din mistede enhed fra din liste over godkendte enheder

Gå til appleid.apple.com for at fjerne den mistede enhed fra din liste over godkendte enheder.

Oplysninger om produkter, der ikke er produceret af Apple, eller uafhængige websteder, der ikke styres eller testes af Apple, leveres uden Apples anbefaling eller godkendelse. Apple påtager sig intet ansvar, hvad angår valg, ydeevne eller brug af websteder eller produkter fra andre producenter. Apple giver ingen erklæringer med hensyn til nøjagtigheden eller pålideligheden af websteder fra andre producenter. Kontakt producenten for at få flere oplysninger.