Opgrader fra Apples implementeringsordning og Program til mængdekøb

Opgrader til Apple School Manager eller Apple Business Manager nu for at fortsætte med at administrere Apple-enheder og købe apps og bøger.

Hvis du har brugt Apples programmer til tilmelding af enheder, herunder Program til tilmelding af enheder eller Program til mængdekøb (VPP), skal du opgradere din organisation til Apple Business Manager eller Apple School Manager. Apple Business Manager og Apple School Manager giver dig mulighed for at købe indhold, indstille automatisk enhedstilmelding i din Mobile Device Management-løsning (MDM) og oprette konti til elever, undervisere og medarbejdere.

Opgrader til Apple School Manager

Hvis din uddannelsesorganisation har brugt Program til tilmelding af enheder eller VPP, kan du opgradere til Apple School Manager.

Hvis du vil opgradere til Apple School Manager*, skal du logge ind på school.apple.com ved hjælp af din repræsentantkonto til Apple-iværksættelsesprogrammer og følge vejledningen.

Opgrader til Apple Business Manager

Hvis din erhvervsorganisation har brugt Program til tilmelding af enheder, kan du opgradere til Apple Business Manager.

Hvis du vil opgradere til Apple Business Manager*, skal du logge ind på business.apple.com ved hjælp af din repræsentantkonto til Apple-iværksættelsesprogrammer og følge vejledningen.

Hvis din organisation kun har brugt VPP, kan du tilmelde dig Apple Business Manager Du skal angive oplysninger om din virksomhed, herunder dit D-U-N-S-nummer og en e-mailadresse, der ikke tidligere er blevet brugt med et Apple-id til en af Apples tjenester eller websteder.

Når du har opgraderet

Når du har opgraderet, vil Apple Business Manager eller Apple School Manager indeholde alle dine:

• Konti

• Brugeradgangsoplysninger

• MDM-servere

• MDM-enheder

• Servertokens

• Enhedsordrer

• Andre emner, der er tilknyttet din konto

Invitation af VPP-købere

Din organisation kan have en eller flere separate VPP-konti. Når du har tilmeldt dig eller opgraderet til Apple Business Manager eller Apple School Manager, kan du invitere VPP-købere til din nye konto. Læs mere om, hvordan du inviterer VPP-købere til Apple School Manager og Apple Business Manager.

Berettigede konti

Du kan invitere følgende konti til Apple School Manager eller Apple Business Manager:

• Programfacilitatorer: Disse konti blev oprettet før februar 2014.

• Repræsentantkonti: Disse konti blev brugt i forbindelse med tilmelding til VPP for Uddannelse eller Erhverv på webstedet for Apples implementeringsordning i februar 2014 eller senere.

• Administratorkonti: Disse konti blev oprettet på webstedet for Apples implementeringsordning, men de blev kun brugt til VPP for Uddannelse eller Erhverv.

Du kan kun invitere konti, der overholder alle følgende krav:

• Køberen er af samme tilmeldingstype (Uddannelse eller Erhverv).

• Køberen bruger de samme D-U-N-S-numre (kun for virksomheder)

• Køberen er fra samme land eller område

• Køberen har adgang til VPP til Uddannelse eller Erhverv og er ikke allerede et Administreret Apple-id.

• Køberen har aldrig haft adgang til Program til tilmelding af enheder

Ændringer af roller

Med Apple Business Manager og Apple School Manager introduceres nogle ændringer af de roller, du tildeler dine brugere.

I Apples implementeringsordning var Repræsentant det højeste niveau af administrativ adgang. I Apple Business Manager og Apple School Manager kaldes denne rolle nu Administrator. Din organisation kan have op til fem administratorer.

De øvrige roller fra Apples implementeringsordning inviteres som ledere. Efter opgraderingen kan en administrator eller personaleleder tilføje, fjerne eller ændre roller. Alle disse roller, inklusive administratorer, er administrerede Apple-id'er.

Administrerede Apple-id'er til alle roller

Første gang en tidligere Repræsentant eller Administrator logger på Apple Business Manager eller Apple School Manager, konverteres dennes Apple-id til et administreret Apple-id. Hvis personens konti ikke tidligere var indstillet med tofaktorgodkendelse, skal vedkommende indstille det på dette tidspunkt.

Læs mere

* Hvis du vil opgradere til Apple School Manager eller Apple Business Manager, skal du have en Mac med Safari version 14.1 eller nyere, Chrome version 87 eller nyere eller Microsoft Edge version 87 eller nyere; en iPad med iPadOS 14.1 eller nyere med Safari eller Chrome version 87 eller nyere eller en pc med Chrome version 87 eller nyere eller Microsoft Edge version 87 eller nyere.