D’esquerra a dreta, un MacBook Pro, un iMac i un MacBook Air amb escriptoris acolorits. Un Mac Studio a l’extrem dret.

Comença a utilitzar el Mac

Pots configurar i començar a fer servir el Mac en un tres i no res. Tria un fons de pantalla per a l’escriptori, modifica la configuració habitual, comença a utilitzar apps i molt més.

Aprèn a treure el màxim profit del teu nou Mac

L’escriptori d’un Mac amb la finestra de l’ID d’Apple de l’app Configuració del Sistema i un document del Keynote obert.

Canvies de Windows a Mac?

Si has canviat a Mac, comença aquí per fer una transició fluida. Aprèn com s’anomenen les coses al Mac i com trobar els arxius, entre altres coses.

Aprèn a fer servir el teu nou Mac

El mateix contingut de l’iCloud, disponible en diversos dispositius.

Utilitzar el Mac amb altres dispositius Apple

El Mac funciona de manera integrada amb tots els teus dispositius d’Apple. Utilitza l’iPhone com a càmera web del Mac, copia i enganxa entre dispositius i molt més.

Descobreix com funciona el teu Mac amb altres dispositius

Una finestra del Safari que mostra una app web oberta, amb la icona al Dock i ginys al fons de l’escriptori.

El Mac facilita les tasques

Consulta les tasques importants als widgets de l’escriptori, obre un lloc web des del Dock i molt més. Fes servir l’organitzador visual per tenir organitzades les finestres de les apps i que puguis passar d’una tasca a una altra sense desconcentrar-te.

Aprèn de quina manera et facilita les tasques el Mac

Quatre icones que representen la privacitat i la seguretat, el FileVault, les claus i la privacitat a Apple.

Mantén la teva feina privada i segura

No hi ha res més important que protegir la privacitat i la seguretat de la teva feina. El Mac inclou les eines i apps que necessites per protegir la teva informació important: des de claus fins a la navegació privada i molt més.

Descobreix com tenir protegida la feina i mantenir‑ne la privacitat

El quadre de diàleg per canviar la contrasenya.

Has oblidat la contrasenya?

Aprèn a canviar o restablir la contrasenya de l’ID d’Apple.

Canviar la contrasenya de l’ID d’Apple

Icona d’un llibre.

Obtenir la guia Essentials

Tens un Mac nou? Aprèn les nocions bàsiques del teu model.

Obtenir la guia Essentials del Mac

Una icona amb dues persones.

Contactar amb el servei de suport d’Apple

Si tens dubtes, pots posar-te en contacte amb Apple per obtenir ajuda.

Posar-se en contacte amb Apple per obtenir servei i suport tècnic

Per explorar el manual d’ús del macOS, fes clic a “Taula de continguts” a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o una frase al camp de cerca.

Si necessites més ajuda, visita el lloc web de suport tècnic del macOS.

No totes les funcions i contingut estan disponibles a tots els països o regions.