Una taula amb una fórmula per calcular interessos hipotecaris.

Inserir una fórmula

Utilitza fórmules i funcions a les taules de les apps de l’iWork: el Numbers, el Keynote i el Pages. Les fórmules poden ser tan senzilles com escriure una equació com faries en una calculadora, o bé pots afegir-hi complexitat amb referència de cel·la, funcions i comodins. Per començar, escriu el signe igual en una cel·la buida d’una taula per obrir l’editor de fórmules.

Visió general de les fórmules

Una taula amb les funcions SI.ERROR i PAGAMENT.PERIÒDIC utilitzades en una fórmula.

Utilitzar funcions

Hi ha centenars de funcions que pots utilitzar a les fórmules per fer càlculs, recopilar informació o manipular dades. Les funcions et poden ajudar a crear pressupostos, fer un seguiment d'hores treballades, gestionar un butlletí de qualificacions i molt més.

Visió general de Funcions

L'editor de fórmules amb condicions i comodins com < i ^ que es fan servir amb la funció SI.

Afegir condicions i comodins

En algunes funcions pots utilitzar condicions per determinar quines cel·les avaluar i comodins per fer coincidir caràcters en una expressió.

Funcions que accepten condicions i comodins com a arguments

L'explorador de funcions amb informació sobre la funció SI.ERROR.

Aprendre a partir d'exemples

A les apps Numbers, Pages o Keynote del Mac o a l'iCloud.com, o bé a l'app Numbers a l'iPhone o a l'iPad, pots accedir a l'explorador de funcions integrat en l'aplicació, que proporciona una llista de les funcions, així com exemples bàsics i informació sobre com utilitzar cada funció. També pots veure una llista de les funcions per categoria en aquesta pàgina d'ajuda, a més d'exemples en detalls per a algunes de les funcions.

Llista de funcions per categoria

Per explorar l'Ajuda "Fórmules i funcions", fes clic a la taula de contingut a la part superior de la pàgina o introdueix una paraula o frase al camp de cerca.

Per obtenir instruccions detallades sobre com executar tasques amb l’app Numbers, Pages o Keynote, consulta el manual de l'app en qüestió.