Kundestøtte for TV

Bruk Apple TV-appen

Se på filmer, TV-serier og direktesendt innhold eller abonner på betalkanaler.

Skaff deg Apple TV+

Se helt nye Apple Originals når det passer deg, i Apple TV-appen på alle enhetene dine.

Se hvor som helst

Kjøp eller lei filmer og TV-serier, og se innholdet på hvilken som helst av enhetene dine med Apple TV-appen.

Skaff deg Apple TV- eller Apple TV+-appen

Finn ut hvordan du konfigurerer Apple TV- eller Apple TV+-appen på en kompatibel smart-TV, strømmingsenhet eller spillkonsoll.

Tilgjengelighetsfunksjoner

Tilpass visningen med oversettelsestekst, teksting for hørselshemmede og lydbeskrevet innhold.

Apple-fellesskaper

Finn svar, still spørsmål og få kontakt med andre Apple-brukere.

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.