Fakturering og abonnementer

Avslutt abonnementet

Du kan avslutte et abonnement fra Apple eller et abonnement du har kjøpt i en app, direkte i App Store på enheten din.

Be om refusjon

Noen kjøp kan være kvalifisert for refusjon. For å be om refusjon klikker du på lenken nedenfor, logger på og velger «Be om refusjon».

Vis kjøpshistorikken din

Du finner en historikk med appene, abonnementene, musikken og annet innhold du har kjøpt i App Store og iTunes Store.

Administrer betalingsinformasjonen din

Se betalingsmåtene som er registrert på deg, endre rekkefølgen på dem eller oppdater faktureringsinformasjonen.

Hvis betalingsmåten avvises

Hvis du ikke får gjennomført kjøp i App Store eller iTunes Store, kan du legge til en ny betalingsmåte eller oppdatere betalingsinformasjonen.

Bekreft kontobelastninger

Finn ut hvordan du sjekker kjøpshistorikken din og bekrefter belastninger som vises på kontoutskriften fra Apple.

Konfigurer enheten til barnet

Hjelp barnet ditt med å logge seg på Apple-enheter med Apple-ID-en sin, opprette en sikkerhetskode for enheten og bruke familiedeling for å få tilgang til kjøpte apper og annet innhold.

Få tilgang til ting du har kjøpt, på alle enhetene

Når du har logget deg på med Apple-ID-en, kan du laste ned apper, musikk og filmer du har kjøpt tidligere.

Om betalingstjenestedirektivet

I Europa kan du bli bedt om å godkjenne kjøp eller endringer i faktureringsinformasjonen din via banken eller kortutstederen din.

Finn ut mer om fakturering i Europa

Få kundestøtte

Vi kan hjelpe deg med å finne de beste kundestøttealternativene.

Kundestøtteappen

Få tilgang til tilpassede løsninger for Apple-produktene dine.