Kostnadsfri kundestøtte

Hva er kostnadsfri kundestøtte?

Kostnadsfri maskinvarestøtte omfatter telefonstøtte for grunnleggende konfigurering, installering, montering og tilkobling. Hvis du vil finne ut mer, kan du se informasjonen om kundestøtte som fulgte med Apple-produktet.

Kostnadsfri programvarestøtte omfatter telefonstøtte for installering, oppstart eller reinstallering (men ikke gjenoppretting av data) når maskinvarekonfigurasjonen oppfyller programvarens minstekrav til systemet. Hvis du vil finne ut mer, kan du se informasjonen om kundestøtte som fulgte med Apple-produktet.

Apples ettårige begrensede garanti og AppleCare-abonnementsfordelene kommer i tillegg til rettighetene som er angitt i forbrukerlovgivningen. Klikk her for mer informasjon.

Hvor mye kostnadsfri kundestøtte får jeg?

De fleste programvare- og maskinvareproduktene fra Apple har ubegrenset kostnadsfri kundestøtte for hendelser som oppstår i løpet av de første 90 dagene du eier produktet, eller lenger hvis dette kreves i henhold til gjeldende lovverk. Med Apple Watch Edition og Apple Watch Hermès får du to års kostnadsfri kundestøtte. Hvis du vil vite mer, kan du se informasjonen om kundestøtte som fulgte med Apple-produktet, eller gå til siden for AppleCare-produkter.

Mobiloperatøren din samarbeider med Apple for å opprette teknisk kundestøtte for iPhonen din. Ta kontakt med mobiloperatøren hvor du kjøpte iPhonen for mer informasjon.

Apples ettårige begrensede garanti og AppleCare-abonnementsfordelene kommer i tillegg til rettighetene som er angitt i forbrukerlovgivningen. Klikk her for mer informasjon.

Hvordan definerer Apple en «kundestøttehendelse»?

Apple definerer en kundestøttehendelse som et bestemt eller særskilt problem som kan løses ved å isolere det til én enkelt årsak. Apple avgjør, etter egen vurdering, hva en kundestøttehendelse innebærer. En kundestøttehendelse blir løst når kunden mottar én av følgende:

• informasjon som løser problemet
  • informasjon om hvordan man finner en programvareløsning som løser problemet
  • beskjed om at problemet skyldes et kjent, uløst problem eller et inkompatibilitetsproblem med det støttede produktet
  • informasjon som identifiserer problemet som løst ved å oppgradere det til den nyeste utgaven av det støttede produktet
  • beskjed om at problemet er identifisert som et maskinvareproblem
  • informasjon som isolerer problemet til et tredjepartsprodukt som ikke støttes av Apple