Apple-kundestøtte

Få kundestøtte

Gi oss litt informasjon, så finner vi den beste løsningen for deg. Du kan blant annet kontakte oss på telefon, chat eller e-post.

Apple-kundestøtteappen

Få hjelp til alle Apple-produktene dine på ett sted, eller ta kontakt med en ekspert.

Min kundestøtte

Få oppdatert informasjon om Apple-produktene dine, inkludert dekning, reparasjoner med mer.

AppleCare+

Få ubegrensede antall reparasjoner med dekning av skade ved uhell, prioritert tilgang til Apple-eksperter med mer.

Apple Trade In

Bruk en kvalifisert enhet som en del av betalingen for en ny, eller resirkuler den kostnadsfritt.

Vær oppmerksom på forfalskede deler

Noen forfalskede strømadaptere og batterier samt slike komponenter fra tredjeparter er kanskje ikke godt nok laget, og dette kan resultere i sikkerhetsproblemer. For å være sikker på at du mottar et ekte Apple-batteri når du får batteriet byttet, anbefaler vi at du går til en Apple-autorisert tjenesteleverandør. Hvis du trenger en ny strømforsyning for å lade Apple-enheten din, anbefaler vi en Apple-strømadapter.

Erstatningsskjermer som ikke er originale, kan ha dårligere visuell kvalitet og fungerer kanskje ikke som de skal. Apple-sertifiserte skjermreparasjoner utføres av eksperter vi stoler på, og som bare bruker originale Apple-deler.

Vær oppmerksom på svindel med gavekort

Vær oppmerksom på svindel med bruk av Apple Gift Cards, Apple Store-gavekort samt App Store & iTunes-gavekort.