Last ned og strøm programmer, filmer og arrangementer fra Apple TV+, MLS Season Pass og Apple TV-kanaler

Finn ut hvordan du laster ned eller strømmer innhold fra Apple TV+, MLS Season Pass og Apple TV-kanaler.

Last ned et program, en film eller et arrangement på iPhone, iPad, Mac eller PC

1. Åpne Apple TV-appen på iPhone, iPad, Mac eller PC.

2. Bla gjennom eller søk etter et TV-program, en film eller et arrangement.

3. Velg programmet, filmen eller arrangementet. Deretter velger du Last ned-knappen på iPhone, iPad eller Mac. Klikk på Last ned-knappen på PC-en.

4. For å finne og spille av nedlastingene dine går du til Bibliotek-fanen og velger Lastet ned. Hvis «Nedlastet» ikke er i Bibliotek-fanen på PC-en din, klikker du på Mer-knappenBildet har ingen alternativ tekst og slår på «Nedlastet».

5. Kan du ikke laste ned et program eller en film? Du har kanskje nåddgrensen for antall nedlastinger, eller kanalen tillater kanskje ikke nedlastinger.

Last ned et program, en film eller et arrangement på Apple Vision Pro

1. Åpne Apple TV-appen.

2. Bla gjennom eller søk etter et program, en film eller et arrangement.

3. Klyp og hold på elementet du vil laste ned. Deretter trykker du på Last ned.

4. For å finne og spille av nedlastingene dineåpner du sidepanelet, trykker på «Bibliotek» og deretter på «Nedlastet».

5. Kan du ikke laste ned et program eller en film? Du har kanskje nåddgrensen for antall nedlastinger, eller kanalen tillater kanskje ikke nedlastinger.

Nedlastingsgrenser

Du kan ikke laste ned innhold fra Apple TV-appen på Apple TV, smart-TV-er, strømmingsenheter eller tv.apple.com. På disse enhetene kan du bare strømme innhold.

For de fleste Apple TV-kanaler er nedlastinger tilgjengelige i opptil 30 dager før de utløper. Nedlastinger på enkelte kanaler kan utløpe tidligere.

Noen Apple TV-kanaler kan ha begrensninger på hvor mange titler du kan ha lastet ned samtidig, og hvor mange enheter du kan laste ned innhold på. Hvis du når grensen, varsler Apple TV-appen deg. Hvis du vil laste ned flere titler, sletter du TV-episoder eller filmer som du allerede har lastet ned fra en av enhetene dine (eller enheter til familiemedlemmer).

Grenser for strømming på flere enheter

• Apple TV+: Med ett abonnement kan seks personer strømme samtidig. Hvis du har et Apple Music-studentabonnement som inkluderer Apple TV+ i en begrenset periode, kan du kun strømme Apple TV+ på én enhet av gangen.

• MLS Season Pass: Ett abonnement lar deg spille av opptil seks strømmer samtidig per Apple-ID.

• Apple TV-kanaler: Med ett abonnement kan du spille av opptil tre strømmer samtidig for de fleste kanaler. Noen kanaler tillater kanskje flere eller færre enn tre strømmer samtidig.

Tilgjengeligheten av Apple TV-appen, Apple TV-kanaler, Apple TV+, MLS Season Pass og innholdet i butikker kan variere avhengig av land eller region. Se hva som er tilgjengelig i landet ditt eller regionen din.