Koble til en skjerm på Macen

Macer støtter én eller flere eksterne skjermer, avhengig av Mac-modellen. Slik kobler du til en ekstern skjerm.

Koble skjermen til strøm og Macen

1. Bruk skjermens strømkabel til å koble skjermen til strøm.

2. Bruk skjermens videokabel til å koble skjermen til Macen, for eksempel til en Thunderbolt- Bildet har ingen alternativ tekst eller HDMI-port. Ulike porter kan ligne på hverandre, så det er viktig å identifisere porten riktig.

3. Hvis videokabelen krever en port som Macen ikke har, kan du kanskje bruke en adapter sammen med videokabelen. Eller bytt ut videokabelen med en som ikke krever adapter.

4. Når skjermen har strøm og er riktig tilkoblet, oppdager Macen skjermen automatisk. Du skal da se Mac-skrivebordet på skjermen, og du kan konfigurere skjerminnstillinger.

Hvis skjermen ikke oppdages eller ikke kan bruke de høyeste oppløsningene eller oppdateringsfrekvensene, kan du finne ut hva du kan gjøre hvis skjermen er mørk (ikke noe bilde) eller har lav oppløsning.

Konfigurer skjerminnstillinger

• Fra Apple-menyen  i hjørnet av skjermen velger du Systeminnstillinger (eller Systemvalg), og deretter klikker du på Skjermer. I skjerminnstillinger kan du endre skjermoppløsningen, velge en oppdateringsfrekvens og ordne skjermene, med mer.

• Hvis skjermen ikke er produsert av Apple, kan det hende at enkelte innstillinger kun er tilgjengelige ved å bruke skjermens innebygde kontroller og menysystem. Mer informasjon finnes i skjermens dokumentasjon.