Talen

iCloud: iCloud.com gebruiken

iCloud.com gebruiken

U kunt uw iCloud-gegevens op uw iOS-apparaat, Mac of Windows-computer ook gebruiken via een computerwebbrowser in plaats van via apps. Hiervoor gaat u naar iCloud.com, logt u in en gebruikt u vervolgens de webapps van iCloud.com: Mail, Contacten, Agenda, Notities, Herinneringen, Zoek mijn iPhone, Pages, Numbers en Keynote.

Om te voorkomen dat iemand toegang heeft tot uw iCloud-gegevens op iCloud.com (zoals uw e-mail) terwijl u niet achter uw computer zit, kunt u uitloggen. Als u via meer dan één browser bent ingelogd, kunt u in alle browsers tegelijk uitloggen.

Inloggen op iCloud.com

Ga naar iCloud.com en log in met uw Apple ID (dezelfde ID die u voor iCloud gebruikt).

Als u 'Onthoud' selecteert, zult u als u binnen twee weken naar iCloud.com terugkomt, niet worden gevraagd om in te loggen (behalve als u Zoek mijn iPhone wilt gebruiken, waarvoor uw wachtwoord vereist blijft). U blijft ingelogd op iCloud.com zelfs als u uw browservenster vernieuwt, het venster sluit waar u op iCloud was ingelogd of de browser afsluit.

Voor tips bij het oplossen van problemen, leest u 'Als u niet kan inloggen op iCloud.com'.

Uitloggen van iCloud.com

• Als u wilt uitloggen in de browser die u nu gebruikt, dan klikt u boven in het iCloud.com-venster op uw accountnaam en kiest u Log uit.

Als u 'Onthoud' niet hebt geselecteerd toen u op iCloud.com inlogde, kunt u zich ook afmelden door uw browserapp af te sluiten.

Note:   U kunt via meerdere browsers tegelijk op iCloud.com inloggen. Als u in één browser bij iCloud.com uitlogt, bent u niet uitgelogd in de andere browsers.
  • Als u wilt uitloggen in alle browser waarin u nu bent ingelogd, dan klikt u boven in het iCloud.com-venster op uw accountnaam en kiest u Accountinstellingen. Klik vervolgens op Geavanceerd en Log uit bij alle browsers.

Laatst gewijzigd op: 21-feb-2014
Nuttig?
Ja
Nee
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Druk deze pagina af
  • Laatst gewijzigd op: 21-feb-2014
  • Artikel: PH2610
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(11 reacties)