Talen

iCloud: iCloud.com gebruiken

iCloud.com gebruiken

U kunt uw iCloud-gegevens op uw iOS-apparaat, Mac of Windows-computer ook gebruiken via een computerwebbrowser in plaats van via apps. Hiervoor gaat u naar iCloud.com, logt u in en gebruikt u vervolgens de webapps van iCloud.com: Mail, Contacten, Agenda, Notities, Herinneringen, Zoek mijn iPhone, Pages, Numbers en Keynote.

Om te voorkomen dat iemand toegang heeft tot uw iCloud-gegevens op iCloud.com (zoals uw e-mail) terwijl u niet achter uw computer zit, kunt u uitloggen. Als u via meer dan één browser bent ingelogd, kunt u in alle browsers tegelijk uitloggen.

Inloggen op iCloud.com

Ga naar iCloud.com en log in met uw Apple ID (dezelfde ID die u voor iCloud gebruikt).

Als u 'Houd me ingelogd' aanvinkt, zult u als u binnen twee weken naar iCloud.com terug komt, niet worden gevraagd om u in te loggen (behalve om Zoek mijn iPhone te gebruiken, waarvoor uw wachtwoord vereist blijft). U blijft ingelogd op iCloud.com zelfs als u uw browservenster vernieuwt, het venster sluit waar u op iCloud was ingelogd of de browser afsluit.

Voor tips bij het oplossen van problemen, leest u Als u niet kunt inloggen op iCloud.com.

Uitloggen van iCloud.com

• Als u wilt uitloggen in de browser die u nu gebruikt, dan klikt u boven in het iCloud.com-venster op uw accountnaam en kiest u 'Log uit'.

Als u 'Houd me ingelogd' niet hebt aangevinkt toen u op iCloud.com inlogde, kunt u zich ook afmelden door uw browserapp af te sluiten.

Note:   U kunt via meerdere browsers tegelijk op iCloud.com inloggen. Als u in één browser bij iCloud.com uitlogt, bent u niet uitgelogd in de andere browsers.
  • Als u wilt uitloggen in alle browser waarin u nu bent ingelogd, dan klikt u boven in het iCloud.com-venster op uw accountnaam en kiest u 'Accountinstellingen'. Klik vervolgens op 'Geavanceerd' en 'Log uit bij alle browsers'.

Laatst gewijzigd op: 17-jun-2014
Nuttig?
Ja
Nee
  • Laatst gewijzigd op: 17-jun-2014
  • Artikel: PH2610
  • Aantal keer bekeken:

• Beoordeling:

(1 reacties)