Språk

iCloud: Mail

Mail

Med iCloud får du en e-postadress på icloud.com och en inkorg som alltid är uppdaterad. iCloud skickar nya meddelanden och ändringar av e-postmappar till varje enhet som du ställer in till att fungera med iCloud.

Om du får ett e-postmeddelande på exempelvis din iPhone och sedan arkiverar det i en mapp kommer detta e-postmeddelande att hamna i samma mapp på dina andra enheter.

Om du startar Mail när du ställer in iCloud kan du göra följande:

• Se alla dina e-postmeddelanden, inklusive samma inkorgar och e-postmappar på var och en av dina enheter (i Mail på dina iOS-enheter, OS X Mail på din Mac eller Microsoft Outlook 2007 eller 2010 på en Windows-dator).

• Hantera och redigera din e-post från vilken dator som helst med hjälp av det reklamfria webbprogrammet iCloud Mail på icloud.com/mail.

Senast ändrad: 2014-feb-21