Språk

iCloud: Finn min iPhone

Finn min iPhone

iCloud-nettprogrammet du kan bruke til å finne, spille av en lyd på, oppspore, eksternt låse eller slette informasjon på iOS-enheten eller Mac-datamaskinen du har mistet.

Du kan bruke Finn min iPhone hvis du konfigurerer Finn min iPhone på hver iOS-enhet og Mac. Finn min iPhone betinger henholdsvis at du har iOS 5 eller nyere versjoner (iOS 6 er påkrevd for oppsporing), eller OS X v10.7.5 eller nyere versjoner.

Du kan bruke Finn min iPhone på icloud.com/find på enhver Mac- eller Windows-datamaskin, eller laste ned og bruke den gratis Finn min iPhone-appen på en hvilken som helst iOS-enhet.

Sist endret: 19.feb.2014
Nyttig?
Ja
Nei
Not helpful Somewhat helpful Helpful Very helpful Solved my problem
Skriv ut denne siden
  • Sist endret: 19.feb.2014
  • Artikkel: PH2580
  • Visninger:

• Vurdering:

(8 svar)

Ytterligere kundestøtteinformasjon for produkter