Appsymbolen för Shazam omgiven av symboler för Apple-enheter

Identifiera låtar på nolltid

Använd appen Shazam till att snabbt ta reda på vad som spelas var som helst – på radion eller TV:n, i en restaurang, på gymmet eller i en annan app – och till att spela upp, spara och dela låtar, visa låttexter, titta på video, skapa spellistor, upptäcka konserter med mera.

Utforska den här användarhandboken för att hitta svar på alla dina Shazam-frågar

Klicka på innehållsförteckningen överst på den här sidan för att visa alla ämnen eller skriv ett ord eller en fras i sökfältet.