Använda Min bildström till att komma åt de senaste bilderna från alla dina enheter

Använd Min bildström till att importera dina senaste bilder från enheter som inte använder iCloud-bildbibliotek. Med Min bildström sparas bilder från de senaste 30 dagarna på iCloud så att du kan importera dem till din dator.

Obs! Min bildström importerar Live Photo-bilder endast som stillbilder.

Om du vill använda Min bildström behöver du ett iCloud-konto.

Öppna Bilder

Slå på eller stänga av Min bildström

1. Välj Bilder > Inställningar och klicka på iCloud.

2. Slå på Min bildström genom att markera kryssrutan Min bildström. Stäng av funktionen genom att avmarkera kryssrutan.

Viktigt: Om du har slagit på Min bildström, och inte använder iCloud-bildbibliotek, kommer bilderna från Min bildström att visas i albumet Min bildström under Album i sidofältet. Om du inte använder iCloud-bildbibliotek kommer du inte att se albumet Min bildström eftersom alla bilder läggs till i albumet Alla bilder.

Radera en bild från Min bildström

1. Klicka på Min bildström i sidofältet.

2. Gör något av följande:

• Markera de bilder du vill radera och tryck på backstegstangenten.

• Kontroll-klicka på bilden som du vill radera och välj sedan Radera från min bildström.

Viktigt: När du raderar en bild från Min bildström raderas den från alla andra datorer eller enheter som du använder med Min bildström.