Symbolen för Bilder

Bilder Användarhandbok

för macOS Mojave

En iPhone, MacBook och iPad som alla visar samma bild på skärmen.

Dina bilder. Överallt.

Med iCloud-bilder har du alltid dina bilder och videor med dig, oavsett vilken enhet du använder. När du tar en bild med iPhone visas den automatiskt i Bilder på Mac-datorn.

Hur du aktiverar iCloud-bilder

En bild i redigeringsvy med redigeringsverktygen till höger.

Gör bra bilder fantastiska

Du behöver inte vara proffsfotograf för att redigera som en. Använd redigeringsverktygen i Bilder till att ge dina bilder det perfekta utseendet. Du kan beskära och räta upp, ta bort röda ögon och defekter, förbättra ljuset och färgen med mera.

Hur du redigerar en bild

Bilder-fönstret med Minnen valt i sidofältet. Flera minnen visas i fönstret.

Titta på minnen

Återupplev speciella ögonblick och roliga händelser medan du tittar på minnen – samlingar som Bilder automatiskt skapar åt dig.

Hur du visar minnen

Bilder-fönstret med en bild och delningsmenyn med kommandot Delade album valt.

Sprid ditt budskap

Och när du har riktigt bra bilder som du bara måste dela, kan du skapa ett delat album och bjuda in släkt och vänner att titta på det.

Hur du skapar ett delat album

Klicka på innehållsförteckningen överst på sidan när du vill bläddra i användarhandboken för Bilder.

Gå till supportwebbplatsen för Bilder om du vill få mer hjälp.