Aktivitetsrapportskärmen i Skärmtid. Högst upp på skärmen finns knappar för Idag och Senaste 7 dagarna. Senaste 7 dagarna har valts. I mitten av skärmen finns ett diagram som visar hur mycket tid som ägnades åt spel, underhållning och sociala nätverk för varje dag under veckan. Under diagrammet visas den sammanlagda tiden under veckan.

Ställa in Skärmtid för ditt barn

Använd Skärmtid för att få insikt i hur mycket tid dina barn ägnar åt sina enheter, visa aktivitetsrapporter och ställa in begränsningar.

Se hur mycket tid ditt barn ägnar åt iPod touch

Skärmen Idag i appen Hälsa med antalet steg du har gått under dagen och din gång- och löpdistans.

Din hälsa inom räckhåll

iPod touch hjälper dig på vägen mot en hälsosammare kropp och sundare sinne med allt från mindfulness till musik, aktivitetsspårning och läggdagsrutiner.

Skaffa hälsosamma vanor med iPod touch

Skärmen Idag i App Store med en app i blickfånget. Från vänster till höger längst ned på skärmen finns knapparna Idag, Spel, Appar, Uppdatera och Sök.

Det perfekta resesällskapet

Fyll iPod touch med musik, spel och podcaster före resan så har du flera timmars underhållning inom räckhåll.

Resa med iPod touch

Om du vill bläddra i iPod touch Användarhandbok klickar du på innehållsförteckningen överst på sidan.

Om du behöver mer hjälp besöker du supportwebbplatsen för iPod.