Bläddringsskärmen i Apple Music som visar festspellistor.

Lyssna när och var du vill

Ställ in iPod touch med musik, ljudböcker och podcaster så att du har timtals med underhållning till hands.

Upptäcka musik, ljudböcker och podcaster

Effektskärmen i Meddelanden. Överst på skärmen visas kamerarutan för den främre kameran. iMessage-märken visas runt motivet i ramen. Från vänster till höger under rutan finns knappar för filter, text, former, Memoji, emojier och iMessage. Från vänster till höger längst ned på skärmen finns knappar för effekter, slutare och knappen för att välja bakre kamera.

Hålla kontakten

Skicka textmeddelanden med bildfilter och märken, starta ett FaceTime-gruppsamtal eller skapa personligt anpassade favoritminnen i appen Bilder.

Utforska roliga sätt att hålla kontakten

Aktivitetsrapportskärmen i Skärmtid. Högst upp på skärmen finns knappar för Vecka och Dag. Vecka är markerad. I mitten av skärmen finns ett diagram som visar hur mycket tid som ägnades åt spel, underhållning och sociala nätverk för varje dag under veckan. Under diagrammet visas den sammanlagda tiden under veckan.

Ställa in Skärmtid för ditt barn

Använd Skärmtid för att få insikt i hur mycket tid dina barn ägnar åt sina enheter, visa aktivitetsrapporter och ställa in begränsningar.

Ställa in Skärmtid för ditt barn

Om du vill utforska iPod touch Användarhandbok klickar du på Innehållsförteckning överst på sidan eller skriver ett ord eller en fras i sökfältet. Du kan också hämta handboken i Böcker (där den finns).