Datakällor från Apple School Manager som visar en SCIM-anslutning.

Slå samman data

Synkronisera konton från ditt Student Information System (SIS), Microsoft Azure Active Directory eller med filer som du skapar och överför med SFTP.

Integrera med ditt Student Information System (SIS)

Apple School Managers server för hantering av mobila enheter (MDM) visar enheter och deras tilldelningar.

Hantera enheter

Få effektivare driftsättning av Apple-enheter i din organisation.

Läs mer om enhetshantering

Apple School Manager-fönstret med Appar och böcker markerat i sidofältet under Innehåll. Den valda panelen är avsedd för köp och hantering av licenser för appen Numbers.

Köpa innehåll i volym och tilldela det till enheter

Köp appar och böcker i volym och tilldela dem till enheter så att din personal, dina lärare och dina studerande kan använda dem. Du kan även ändra tilldelning av appar från en enhet till en annan.

Så här köper du innehåll

Klicka på innehållsförteckningen högst upp på sidan om du vill bläddra i användarhandboken för Apple School Manager.