Apple School Managers server för hantering av mobila enheter (MDM) visar enhetstilldelningar.

Tilldela köpta enheter

När du köper dina enheter kan du automatiskt tilldela dem till Apple School Manager.

Tilldela köpta enheter

Köp innehåll med Appar och Böcker i Apple School Manager.

Köpa innehåll i volym och tilldela det till enheter

Köp appar och böcker i volym och tilldela dem till enheter så att din personal, dina lärare och dina studerande kan använda dem. Du kan även ändra tilldelning av appar från en enhet till en annan.

Välj och köp innehåll

Det är enkelt att skapa nya platser.

Lägga till platser för alla skolor i ditt distrikt

Skapa enkelt platser för alla skolor och tilldela en ansvarig till varje plats.

Skapa platser

Klicka på innehållsförteckningen högst upp på sidan om du vill bläddra i användarhandboken för Apple School Manager.