Federerad autentiseringsanslutning med Apple Business Manager.

Använd federerad autentisering

Länka till din Microsoft Active Directory-domän (Azure AD) och använd federerad autentisering för användarkonton och autentisering.

Läs mer om federerad autentisering

Apple Business Managers server för hantering av mobila enheter (MDM) visar enheter och deras tilldelningar.

Hantera enheter

Få effektivare driftsättning av Apple-enheter i din organisation.

Läs mer om enhetshantering

Apple Business Manager-fönstret med Appar och böcker markerat i sidofältet under Innehåll. Den valda panelen är avsedd för köp och hantering av licenser för Numbers-appen.

Köpa innehåll i volym och tilldela det till enheter

Köp appar och böcker i volym och tilldela dem till enheter så att din personal kan använda dem. Du kan även ändra tilldelning av appar från en enhet till en annan.

Så här köper du innehåll

Klicka på innehållsförteckningen högst upp på sidan om du vill bläddra i användarhandboken för Apple Business Manager.