Apple FIPS Cryptographic Modules v9.0 för Intel i macOS Mojave 10.14

Läs om Cryptographic Modules för macOS Mojave 10.14: Apple CoreCrypto Module v9.0 för Intel och Apple CoreCrypto Kernel Module v9.0 för Intel.

MacOS Mojave Cryptographic Modules – Apple CoreCrypto Module v9.0 för Intel och Apple CoreCrypto Kernel Module v9.0 för Intel – behöver inte konfigureras för aktivering eller konfigurering för ”FIPS-läge” för FIPS 140-2-kompatibilitet på datorer med macOS Sierra 10.14.

Fullständiga instruktioner om hur du använder moduler på ett korrekt sätt finns i Crypto Officer Role Guide för FIPS 140-2 Compliance for Intel for macOS High Sierra 10.14 (PDF).

Relaterad verifiering (pågående modul)

Andra operativsystem

Läs mer om produktsäkerhet, verifieringar och vägledning för:

Publiceringsdatum: