Använda Digital Touch på din Apple Watch

Med Digital Touch kan du skicka skisser, tryck, ditt hjärtslag, kyssar med mera från Apple Watch till dina vänners Apple Watch- eller iPhone-enheter.

Skicka en Digital Touch

Om du vill skicka en Digital Touch öppnar du ett meddelande och trycker sedan på Digital Touch-symbol för att öppna målarduken. Du kan skissa något, skicka en kyss eller dina hjärtslag, eller visa känslor.

Skicka en teckning

Rita på skärmen. Ändra färg genom att trycka på Färger och fortsätt rita. Skicka bilden genom att sluta rita.

Skicka en knackning

Tryck på skärmen en eller flera gånger. Ändra färg genom att trycka på Färger. Skicka bilden genom att sluta trycka.

Skicka en kyss

Tryck med två fingrar på skärmen en eller flera gånger. Skicka bilden genom att sluta trycka.

Skicka ditt hjärtslag

Sätt två fingrar på skärmen tills du kan se och känna ditt hjärtslag. Skicka genom att lyfta fingrarna.

Skicka ett brustet hjärta

Sätt två fingrar på skärmen tills du kan se och känna ditt hjärtslag. Dra nedåt för att skicka.

Visa ilska

Tryck och håll ett finger på skärmen tills en flamma visas. Skicka genom att lyfta fingrarna.

Visa en Digital Touch

Tryck på notisen på Apple Watch eller iPhone för att visa (eller känna) en Digital Touch från en vän.

Om du behöver hjälp kontrollerar du att du och din vän har de senaste versionerna av iOS och watchOS.