Hitta serienumret för din Apple-produkt

Lär dig hur du hittar serienumret på en iPhone, iPad, iPod touch, iPod, Mac eller annan Apple-produkt.

Kontrollera först här

Beroende på produkt kan du hitta serienumret:

• på produktens yta
  • i iTunes, om din produkt synkroniseras med iTunes
  • på en Mac om du väljer Om den här datorn på Apple-menyn
  • på en iPhone, iPad, iPod touch, iPod eller Apple Watch, i Inställningar > Allmänt > Om.

Om du inte har din produkt eller om den inte startar

• Om du har produktens originalförpackning kan du leta efter streckkoden för att hitta serienumret.
  • Om du har en iPhone, iPad, iPod touch eller iPod finns serienumret på fliken Enheter i iTunes-inställningarna.
  • Du kan också hitta produktens serienummer på originalkvittot eller fakturan.

Du kan även välja en produkt nedan för ytterligare information om hur du hittar serienumret:

Enheter

Mac

Annan

Få hjälp

I Apples registreringsnummer och serienummer för Apple-maskinvaruprodukter kan ibland siffran 0 (noll) ingå, men aldrig bokstaven O.

Rapportera en förlorad eller stulen Apple-produkt.