Hitta serienumret för din Apple-produkt

Läs om hur du hittar serienumret på en iPhone, iPad, iPod, HomePod, Mac eller annan Apple-produkt.

Titta först här

Beroende på produkt kan du hitta serienumret:

• på produktens yta
  • på en Mac om du väljer Om den här datorn från Apple-menyn
  • på en iPhone, iPad, iPod touch, iPod eller Apple Watch, i Inställningar > Allmänt > Om.
  • I Finder eller iTunes, om produkten synkroniseras med datorn.

Om du inte har din produkt eller om den inte startar

• Om du har produktens originalförpackning kan du leta efter streckkoden för att hitta serienumret.
  • Du kan också hitta produktens serienummer på originalkvittot eller fakturan.

Du kan även välja en produkt nedan för ytterligare information om hur du hittar serienumret:

Få hjälp

I Apples registreringsnummer och serienummer på Apples hårdvaruprodukter kan ibland siffran 0 (noll) ingå, men aldrig bokstaven O.

Rapportera en förlorad eller stulen Apple-produkt.