Hitta serienumret på din iPod

Läs om hur du hittar serienumret på din iPod nano, iPod shuffle eller iPod touch.

Serienumret finns på flera platser. Tänk på att serienummer för Apples hårdvaruprodukter ibland kan innehålla siffran "0" (noll), men aldrig bokstaven "O".

På baksidan av din iPod

Beroende på vilken iPod-modell du har är serienumret antingen ingraverat på baksidan eller så finns det på eller under klämman. Bilderna nedan är exempel.

iPod nano och iPod touch

Ingraverat på baksidan mot nedre delen av enheten.

Ingen alternativ text har angetts för bilden

iPod shuffle (4:e generationen) och iPod nano (6:e generationen)

På ytan av klämman som berör baksidan på enheten när klämman är stängd.

Ingen alternativ text har angetts för bilden

I iPod-fönstret Om

Du hittar serienumret på Om-skärmen på din iPod touch eller iPod nano (6:e generationen eller senare). Gå till Inställningar > Allmänt > Om.

På förpackningen till din iPod

Om du har produktens originalförpackning kan du leta efter streckkoden för att hitta serienumret.

På fakturan eller kvittot för din iPod

Vissa återförsäljare kan ange iPod-enhetens serienummer på kvittot.