Hitta serienumret för din Apple Pencil

Läs om var du hittar serienumret för din Apple Pencil.

I iPad-inställningarna

Om du parkopplar din Apple Pencil med din iPad kan du hitta serienumret i Inställningar.

1. Öppna appen Inställningar på din iPad.

2. Tryck på Allmänt > Om > Apple Pencil.

3. Titta efter serienumret.

iPad-inställningar där serienumret för Apple Pencil visas

På originalförpackningen

Om du har originalförpackningen hittar du serienumret bredvid streckkoden.

Originalförpackningen för Apple Pencil där serienummer och streckkod visas

På din Apple Pencil

Om du inte har originalförpackningen och inte kan parkoppla din Apple Pencil med din iPad kan du hitta serienumret på din Apple Pencil.

Apple Pencil (2:a generationen) och Apple Pencil (usb-C)

Ta bort spetsen från din Apple Pencil och titta efter serienumret som är ingraverat på insidan av din Apple Pencil.

För att zooma in på serienumret kan du använda Förstorare på din iPhone eller iPad.

Apple Pencil (2:a generationen) med spetsen borttagen och serienumret visas

Apple Pencil (1:a generationen)

Ta bort locket från din Apple Pencil och titta efter serienumret som är ingraverat på Lightning-kontakten.

Apple Pencil (1:a generationen) med locket borttaget och serienumret visas