Om du ser skärmen Återskapa på iPhone, iPad eller iPod touch

Läs om vad du kan göra om du ser skärmen Återskapa på iPhone, iPad eller iPod touch.

Anslut till din datorskärm

Starta om enheten

Starta om enheten om du ser skärmen Återskapa:

• På iPad-modeller med Face ID: tryck och släpp snabbt volymhöjningsknappen. Tryck och släpp snabbt volymsänkningsknappen. Tryck på och håll ned den övre knappen tills enheten startar om.
  • iPhone 8 eller senare: tryck och släpp snabbt volymhöjningsknappen. Tryck och släpp snabbt volymsänkningsknappen. Tryck på och håll ned sidoknappen tills du ser Apple-logotypen.
  • iPhone 7, iPhone 7 Plus och iPod touch (7:e generationen): Tryck och håll ned både sidoknappen (eller den övre knappen) och volymsänkningsknappen tills du ser Apple-logotypen.
  • iPad med hemknapp, iPhone 6s eller tidigare och iPod touch (6:e generationen) eller tidigare: Tryck och håll ned både sidoknappen (eller den övre knappen) och hemknappen tills du ser Apple-logotypen.

Installera om iOS eller iPadOS

Om du fortfarande ser skärmen Återskapa när du har startat om enheten behöver du installera om iOS eller iPadOS:

1. På Mac: Se till att du har installerat de senaste programuppdateringarna (även iTunes om du har MacOS Mojave eller tidigare). På en Windows-dator: Se till att du har installerat den senaste versionen av iTunes.
  2. Anslut din enhet till datorn med kabeln som medföljde enheten. Du bör se ett meddelande om att det är problem med [namn på din enhet] som medför att den behöver uppdateras eller återställas.
  3. Klicka på Uppdatera (inte återskapa) när du vill installera om iOS eller iPadOS och behålla dina personliga data.

Mer hjälp