Om skärmen Anslut till iTunes visas på iPhone, iPad eller iPod touch

Läs om vad du kan göra om du ser skärmen Anslut till iTunes på iPhone, iPad eller iPod touch.

skärmen Anslut till iTunes

Starta om enheten

Starta om enheten om skärmen Anslut till iTunes visas:

• iPad-modeller med Face ID: Tryck och släpp snabbt volymhöjningsknappen. Tryck och släpp snabbt volymsänkningsknappen. Tryck och håll ned den övre knappen tills enheten startar om.
  • iPhone 8 eller senare: Tryck och släpp snabbt volymhöjningsknappen. Tryck och släpp snabbt volymsänkningsknappen. Tryck och håll ned sidoknappen tills du ser Apple-logotypen.
  • iPhone 7, iPhone 7 Plus och iPod touch (7:e generationen): Tryck och håll ned både sidoknappen (eller den övre knappen) och volymsänkningsknappen i minst 10 sekunder tills du ser Apple-logotypen.
  • iPad med hemknapp, iPhone 6s eller tidigare och iPod touch (6:e generationen) eller tidigare: Tryck och håll ned både sidoknappen (eller den övre knappen) och hemknappen i minst 10 sekunder tills du ser Apple-logotypen.

Installera om iOS

Om skärmen Anslut till iTunes fortfarande visas efter att du har startat om kan du behöva installera om iOS:

1. Kontrollera att du använder den senaste versionen av iTunes.
  2. Anslut din enhet till datorn med kabeln som medföljde enheten. Du bör se ett meddelande om att ett problem har uppstått med iPhone-enheten [namn på din enhet] som kräver att den uppdateras eller återskapas.
  3. Klicka på Uppdatera (inte återskapa) när du vill installera om iOS och behålla dina personliga data.

Mer hjälp