Om skärmen Anslut till iTunes visas på iPhone, iPad eller iPod touch

Läs om vad du kan göra om du ser skärmen Anslut till iTunes på iPhone, iPad eller iPod touch.

skärmen Anslut till iTunes

Starta om enheten

Starta om enheten om skärmen Anslut till iTunes visas:

• På en iPhone X eller senare eller iPhone 8 eller senare: Tryck och släpp snabbt volymhöjningsknappen. Tryck och släpp snabbt volymsänkningsknappen. Därefter håller du ner sidoknappen tills du ser Apple-logotypen.
  • iPhone 7 eller iPhone 7 Plus: Tryck på och håll ner sidoknappen och volymsänkningsknappen under minst tio sekunder tills Apple-logotypen visas.
  • På iPhone 6s och tidigare, iPad och iPod touch: Håll ner hemknappen och den övre knappen (eller sidoknappen) samtidigt i minst tio sekunder, tills du ser Apples logotyp.
  • På en iPad Pro 11 tum eller iPad Pro 12,9 tum (3:e generationen): Tryck och släpp snabbt volymhöjningsknappen. Tryck och släpp snabbt volymsänkningsknappen. Tryck sedan på och håll in Digital Crown och sidoknappen i minst 10 sekunder tills Apples logotyp visas.

Installera om iOS

Om skärmen Anslut till iTunes fortfarande visas efter att du har startat om kan du behöva installera om iOS:

1. Kontrollera att du använder den senaste versionen av iTunes.
  2. Anslut din enhet till datorn med kabeln som medföljde enheten. Du bör se ett meddelande om att ett problem har uppstått med iPhone-enheten [namn på din enhet] som kräver att den uppdateras eller återskapas.
  3. Klicka på Uppdatera (inte återskapa) när du vill installera om iOS och behålla dina personliga data.

Mer hjälp