Så här hittar du serienumret på en iMac-dator

Lär dig hitta serienumret på en iMac-dator.

Serienumret finns på flera platser:

• I Mac OS X
  • På datorns yta
  • På den ursprungliga produktförpackningen
  • På det ursprungliga kvittot (eller fakturan)

I Mac OS X

På de flesta datorer med Mac OS X hittar du serienumret i fönstret Om den här datorn.

På datorns yta

Välj iMac-modell nedan för att lära dig hitta serienumret på datorytan.

På den ursprungliga produktförpackningen

Om du har sparat förpackningen till din iMac hittar du serienumret på streckkodsetiketten som är fastklistrad på förpackningen.

På det ursprungliga kvittot (eller fakturan)

Vissa återförsäljare kan ange iMac-datorns serienummer på kvittot.

Läs mer

Läs om hur du hittar serienumret på andra maskinvaruprodukter från Apple.

Senast ändrad: