Apple FIPS Cryptographic Modules 8.0 för ARM för iOS 11, tvOS 11, watchOS 4 och T2 Firmware

Läs om kryptografiska moduler för iOS 11, tvOS 11, watchOS 4 och T2 Firmware: Apple CoreCrypto Module 8.0 för ARM och Apple CoreCrypto Kernel Module v8.0 för ARM.

De kryptografiska modulerna, Apple CoreCrypto Module 8.0 för ARM och Apple CoreCrypto Kernel Module 8.0 för ARM, kräver ingen installation eller konfiguration för att vara i FIPS-läge för FIPS 140-2-efterlevnad på enheter som använder iOS 11, tvOS 11, watchOS 4 och T2 Firmware.

Fullständiga instruktioner om hur du använder moduler på ett korrekt sätt finns i Crypto Officer Role Guide for FIPS 140-2 Compliance for ARM for iOS 11, tvOS 11, watchOS 4, and T2 Firmware (PDF).

Relaterade verifieringar

Andra operativsystem

Läs mer om produktsäkerhet, verifieringar och vägledning för: