Apple FIPS Cryptographic Modules v9.0 för ARM (iOS 12, tvOS 12, watchOS 5 och T2 Firmware)

Läs mer om två kryptografiska moduler: Apple CoreCrypto Module v9.0 för ARM och Apple CoreCrypto Kernel Module v9.0 för ARM (iOS 12, tvOS 12, watchOS 5 och T2 Firmware).

De kryptografiska modulerna, Apple CoreCrypto Module v9.0 för ARM och Apple CoreCrypto Kernel Module v9.0 för ARM, kräver ingen installation eller konfiguration för att vara i FIPS-läge för FIPS 140-2-efterlevnad på enheter som använder iOS 12, tvOS 12, watchOS 5 och T2 Firmware.

Fullständiga instruktioner om hur du använder moduler på ett korrekt sätt finns i Crypto Officer Role Guide for FIPS 140-2 Compliance for ARM (iOS 12, tvOS 12, watchOS 5, and T2 Firmware) (PDF).

Andra operativsystem

Läs mer om produktsäkerhet, verifieringar och vägledning för: