Om du ser något av felmeddelandena Programuppdatering krävs eller Hemhubb krävs på din iPhone eller iPad

Ta reda på vad du ska göra.

Om du ser felmeddelandet Programuppdatering krävs

Du måste uppdatera mjukvaran på den enhet som du använder som en hemhubb. Om du är osäker på vilken enhet som är din hemhubb uppdaterar du mjukvaran för alla enheter.

iPad (5:e generationen och senare), iPad mini (5:e generationen och senare), iPad Air (3:e generationen och senare) och alla iPad Pro-modeller stöder den senaste versionen av iPadOS.

Om du fortfarande behöver hjälp med att installera tillbehöret kontaktar du Apple-supporten.

Om du ser felmeddelandet Hemhubb krävs

Om du försöker installera ett hemtillbehör och du ser det här felmeddelandet behöver du en enhet som är konfigurerad som en hemhubb.

Om du redan har en hemhubb installerad

Gör så här. Efter varje steg försöker du att parkoppla ditt tillbehör igen.

1. Stäng av din hemhubb-enhet och slå sedan på den.

2. Prova att använda en enhet som är inloggad på Apple-ID-kontot som användes för att ställa in Hem-appen.

3. Om din hemhubb är en Apple TV som är ansluten till internet med en Ethernet-kabel ansluter du din Apple TV till wifi istället. Anslut den till samma wifi-nätverk som din iOS-enhet använder.

4. Kontrollera att ditt wifi är anslutet och att det inte finns några störningar.

5. Nollställ nätverksinställningarna på iOS-enheten med felmeddelandet.

6. Om du använder ett VPN (Virtual Private Network) eller annan säkerhetsmjukvara från tredje part läser du om vad du ska göra.

Om du fortfarande behöver hjälp med att installera tillbehöret kontaktar du Apple-supporten.