Uppgradera till den nya Hem-arkitekturen

Läs om hur du uppgraderar till den nya, mer tillförlitliga och effektiva Hem-arkitekturen.

Innan du uppgraderar

Uppgradera i appen Hem

Följ dessa steg för att uppgradera alla hem du konfigurerar till den nya Hem-arkitekturen. Alla hem som du äger uppgraderas samtidigt.

1. Öppna appen Hem på din iPhone eller iPad som kör den senaste versionen av iOS eller iPadOS eller på din Mac som kör den senaste versionen av macOS.

2. Tryck eller klicka på knappen MerNo alt supplied for Image.

3. Välj Heminställningar. Om du äger flera hem väljer du ett och väljer sedan Heminställningar.

4. Välj Programuppdatering.

5. Tryck eller klicka på Läs mer under Hemuppgradering rekommenderas och följ sedan anvisningarna för att uppgradera. Om Hemuppgradering rekommenderas inte visas har du redan uppgraderat ditt hem.

Notisen Hemuppgradering rekommenderas visas på fliken Hem i Hem-appen