Om du inte kan se ett hem

Om du inte kan se ett eller flera hem i Hem-appen så gör du så här:

Kontrollera om hemmen har uppgraderats

Om hemmen redan är uppgraderade

Kontrollera om hemmen är uppgraderade

Följ dessa steg för att uppgradera alla hem du äger till den nya hemarkitekturen.* Alla hem som du äger uppgraderas samtidigt.

1. Öppna appen Hem på din iPhone eller iPad med den seraste versionen av iOS eller iPadOS, eller på din Mac med den senaste versionen av macOS.

2. Tryck eller klicka på knappen MerIngen bildtext för denna bild.

3. Välj HeminställningarIngen bildtext för denna bild. Om du äger flera hem väljer du ett och väljer sedan HeminställningarIngen bildtext för denna bild.

4. Välj Programuppdatering, tryck eller klicka på Läs mer under Uppgradering av hemmet tillgänglig och följ sedan anvisningarna för att uppgradera. Om du inte ser Uppgradering av hemmet tillgänglig har du redan uppgraderat dina hem.

Om du inte har skapat ett hem ber du ägaren av det delade hemmet att uppgradera. Om den delade hemägaren inte kan uppgradera eller väljer att inte göra det kan du lämna delade hem som du inte längre behöver åtkomst till.

* iPad stöds inte som hemhubb på den nya Hem-arkitekturen.

Om hemmen redan är uppgraderade

Om Uppgradering av hemmet tillgänglig inte visas under Heminställningar > Programuppdatering i Hem-appen på hemägarens enhet, är ägarens hem redan uppgraderat.

1. Uppdatera din iPhone eller iPad till senaste versionen av iOS eller iPadOS eller din Mac med den senaste versionen av macOS.

2. Gå till Inställningar (Systeminställningar på Mac) > [ditt namn] > iCloud och aktivera iCloud för lösenord och nyckelring.

3. Gå till Inställningar (Systeminställningar på Mac) > [ditt namn] > Lösenord och säkerhet och aktivera tvåfaktorsautentisering för Apple‑ID.

4. Tryck eller klicka på knappen MerIngen bildtext för denna bild för att kontrollera om du har fler än ett hem. Om ett hem inte har tillbehör tar du bort det från Hem-appen. Tryck eller klicka på knappen HemIngen bildtext för denna bild, välj HeminställningarIngen bildtext för denna bild och rulla sedan ned och välj Ta bort hem.

Om du fortfarande inte kan komma åt ett hem kontaktar du Apple-supporten.