Uppdatera en HomePod

Använd appen Hem på din iPhone, iPad eller Mac för att uppdatera mjukvaran på din HomePod eller HomePod mini.

Som standard installerar din HomePod och HomePod mini automatiskt nya programuppdateringar, men du kan manuellt söka efter uppdateringar i appen Hem på din iPhone, iPad eller Mac.

1. Se till att din enhet är uppdaterad med den senaste versionen av iOS, iPadOS eller macOS.

2. Öppna appen Hem.

3. Tryck eller klicka på knappen MerNo alt supplied for Image och sedan på Heminställningar > Programuppdatering.

4. Om det finns en ny uppdatering väljer du Uppdatera.

Uppdatering tillgänglig visas under Automatiska uppdateringar på skärmen Uppdateringar i appen Hem

Om det inte finns en ny uppdatering kan du välja HomePod för att aktivera automatiska uppdateringar och få den senaste mjukvaran automatiskt när den är tillgänglig. Programuppdatering visar också om din HomePod redan är uppdaterad och visar vilken HomePod-mjukvara som är installerad.

Ett vitt snurrande ljus visas på ovansidan på din HomePod medan den uppdateras. Uppdateringen kan ta en stund. Se till att din HomePod fortsätter att vara ansluten medan den uppdateras.