Skicka in din iPad till Apple för service

När du kontaktar Apple för service får du ett kit som innehåller allt du behöver för att skicka in din iPad till Apple.

Innan du skickar in din iPad för service

1. Säkerhetskopiera din iPad:

1. Säkerhetskopiera med iCloud

2. Säkerhetskopiera med din Mac

3. Säkerhetskopiera med din pc

2. Radera din iPad för att skydda dina personuppgifter och ta bort den från ditt Apple-ID: I Inställningar trycker du på Allmänt > Överför eller nollställ iPad och trycker sedan på Radera allt innehåll och alla inställningar. Du måste ange ditt Apple-ID-lösenord för att bekräfta.

3. Om du har iPad-modellen Wi-Fi + Cellular:

1. Om din iPad använder ett fysiskt SIM-kort tar du bort det.

2. Om din enhet använder ett eSIM kontaktar du din mobiloperatör för att få ett nytt eSIM eller stänger av tjänsten om det behövs.

Packa din iPad

• Kitet du fick från Apple innehåller allt du behöver för att packa din iPad, inklusive påsen att lägga din iPad i, lådan för att skicka den och returfraktetiketten.

• Lägg inte med något annat i lådan, som ett fodral, en strömadapter, kablar eller andra tillbehör. Om du gör det kommer de inte att returneras till dig.

Följ förpackningsinstruktionerna som är tryckta på lådan. Om din låda saknar instruktioner följer du dessa steg:

1. Lägg iPad-enheten i påsen.

2. Ta bort plasten som täcker den självhäftande remsan och försegla sedan påsen genom att vika över överdelen.

3. Lägg påsen i lådan, placera skumbiten över påsen och stäng sedan lådan.

Se till att batteriklistermärket sitter plant på lådan och inte täcks av tejp eller någon fraktetikett.

Bildtext

Skicka din iPad till Apple

1. Leta upp budfirmans namn på den tillhandahållna fraktetiketten (eller någon annanstans bland förpackningsmaterialet).

2. Besök budfirmans webbplats för att boka in en upphämtning eller hitta ett avlämningsställe.

3. Om en kommersiell faktura medföljde ska den fästas på utsidan av lådan. Annars kanske inte paketet kan levereras. Kommersiella fakturor är endast nödvändiga i vissa europeiska länder.

Se till att du får ett upphämtningskvitto från budfirman som bekräftar att du har skickat in din iPad för service.

Apple ansvarar inte för eventuell skada vid frakt.