Hva kan jeg spørre Siri om?

Siri kan hjelpe deg med å gjøre tingene du gjør hver dag – og på alle Apple-enhetene dine. Du trenger bare å spørre.

Først må du få Siris oppmerksomhet

På de fleste Apple-enheter kan du bruke Siri håndfritt ved å starte forespørselen med «Hei, Siri». Eller bare ved å trykke på en knapp.

Nå ber du Siri om å …

Snarveier gjør daglige oppgaver enklere

Siris tilgjengelighet, funksjoner og kommandoer varierer etter språk, land og region. Finn ut hvilke Siri-funksjoner som støttes i landet ditt eller regionen din.