Hvis Siri ikke fungerer på Apple Watch

Finn ut hva du kan gjøre hvis Siri ikke svarer eller ber deg om å prøve på nytt.

Etter hvert trinn undersøker du om Siri svarer:

1. Kontroller internett-tilkoblingen på Apple Watch.

2. Kontroller at Siri er slått på på iPhone. Trykk på Innstillinger > Siri og søk, og slå deretter på Lytt etter «Hei Siri». Eventuelt kan du trykke på Lytt etter og slå på Siri.

3. Kontroller på Apple Watch om Siri er slått på. Trykk på Innstillinger > Siri.

4. Start Apple Watch på nytt.

5. På iPhone går du til Innstillinger > Siri og søk. Deretter slår du av Lytt etter «Hei Siri». Eventuelt kan du trykke på Lytt til > Av. Slå deretter funksjonen på igjen.

6. Undersøk om mikrofonen eller høyttaleren på Apple Watch er blokkert. Hvis enheten for eksempel har et beskyttende etui, tar du det av.

7. Hvis Siri ikke snakker på Apple Watch Series 3 eller nyere, må du kanskje laste ned stemmen. Nedlastingen foregår når du er på Wi-Fi og Apple Watch lader. For at nedlastingen skal få tid til å fullføres, kan du prøve å lade Apple Watch over natten. Hvis du vil sjekke statusen på nedlastingen på Apple Watch, trykker du på Innstillinger > Siri, og deretter ruller du til Siri-stemme. Finn ut hvilke språk Siri snakker.

Hvis Siri fremdeles ikke svarer, kan du kontakte Apple-kundestøtte.

Finn ut mer om Siri