Temavelgeren med en rad med kategorier langs toppen som du kan trykke på for å filtrere alternativene. Mer-knappen er øverst til høyre, hvor du kan angi Standard- eller Bred-format og angi formattering for et bestemt språk eller område. Under er miniatyrer av forhåndsdesignede temaer som er plassert i rader etter kategori. En Vis alle-knapp vises over og til høyre for hver kategorirad.

Kom i gang med et tema

Alle presentasjoner starter med et tema, som er et sett med forhåndsdesignede lysbildelayouter du kan bruke som utgangspunkt. Erstatt bildene og teksten i temaet med ditt eget innhold, og legg til flere lysbilder etter behov.

Opprett en presentasjon

Sett inn-menyen med knapper langs toppen for å legge til tabeller, diagrammer, figurer og medier. Figurer er markert, og menyen viser en rad med kategorier med en Søk-knapp til venstre. Kategorien Aktiviteter er valgt, og det vises figurer nedenfor.

Legg til tekst, bilder, tegninger og annet

Legg til objekter som tekstbokser, tabeller, diagrammer, figurer og medier (bilder, lyd og video) i hvilket som helst lysbilde. Du kan legge objekter lagvis, endre størrelsen på dem og lenke til nettsider med andre lysbilder i presentasjonen din.

Introduksjon til bilder, diagrammer og andre objekter

Format-kontrollene for å endre størrelsen og utseendet til det markerte bildet. Stil-, Bilde- og Ordne-knapper er over kontrollene.

Tilpass alle detaljer

Tilpass utseendet til alt du legger til i et lysbilde. Velg en ny farge, legg til skygge, endre gjennomsiktigheten og annet.

Introduksjon til Keynote

Animasjonskontroller for objektet som er markert i lysbildet. Nederst på skjermen er en knapp for Bygg inn-effekten som brukes, og knappene Legg til handling og Legg til Bygg ut. Bygg inn-knappen viser en meny med alternativer for å redigere Vises-effekten.

Imponer dem med animasjoner

Legg til visuelle effekter eller animasjoner for å imponere publikum. Du kan for eksempel legge til en overgang, slik at hvert lysbilde tones over i det neste, eller du kan få hvert ord i en tittel til å hoppe inn i lysbildet.

Legg til overganger mellom lysbilder

Legg til personer-skjermen som viser et bilde av presentasjonen som skal deles. Nedenfor er knapper for måter å sende invitasjonen på, blant annet Mail, Kopier lenke og Mer. Delingsvalg-knappen er nederst.

Samarbeid i sanntid

Inviter andre til å samarbeide med deg på presentasjonen. Alle du inviterer, kan se endringer mens de utføres, men du kontrollerer hvem som kan redigere eller kun se presentasjonen.

Introduksjon til samarbeid

Denne veiledningen hjelper deg med å komme i gang med å bruke Keynote 10.3 på iPad. Hvis du vil se Keynote-versjonen på iPaden, velger du Innstillinger  > Keynote. Hvis du vil bla i denne veiledningen, trykker du på Innholdsfortegnelse øverst på siden. Du kan også laste ned brukerveiledningen fra Apple Books (hvis det er tilgjengelig).

Hvis du trenger mer hjelp, kan du besøke nettstedet for Keynote-brukerstøtte.

Nyttig?
Tegngrense: 250
Bruk maksimalt 250 tegn.
Takk for tilbakemeldingen din.